HUOM! Kesällä myymälämme on avoinna erikseen sovittaessa soittamalla asiakaspalveluun, verkkokauppa toimii normaalisti. Nouto myymälästä vain ajanvarauksella.

Sopimusehdot
  Add a header to begin generating the table of contents

  Voimassa 01.12.2018 alkaen.
  Päivitetty viimeksi 07.04.2020. Päivitettynä on Sopimusehtojen kohta 7.2.

  1. YLEISTÄ

  Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan TV-Audio.fi Nordic:iin (Y-Tunnus: 2899459-6) ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. TV-Audio Nordic.fi myy tuotteita www.tv-audio.fi verkkokaupassa sekä Helsingin myymälässä, joka sijaitsee osoitteessa Tilkankatu 2, 00300 Helsinki. TV-Audio.fi Nordic:in myymiä tuotteita on uusia sekä käytettyjä, joka mainitaan jokaisen tuotteen kohdalla erikseen tuotetiedoissa.

  Nämä sopimusehdot on päivitetty 12.05.2019 ja ne ovat voimassa toistaiseksi. TV-Audio.fi Nordic pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta, mikäli sopimuksen sisältö ei muutu asiakkaan kannalta olennaisesti. Muutokset astuvat voimaan välittömästi.

  Tilatessaan tuotteita TV-Audio.fi verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

  2. ASIAKAS JA TIETOSUOJA

  TV-Audio.fi Nordic myy uutta sekä käytettyä viihde-elektroniikka täysi-ikäisille yksityishenkilöille (Jäljempänä: Kuluttaja). Kauppasuhteessa noudatetaan ensisijaisesti näitä ehtoja. Kuluttajakaupassa noudatetaan lisäksi voimassa olevaa Suomen kuluttajansuojalainsäädäntöä.

  Kuluttaja on velvoitettu luovuttamaan verkkosivustolla tilausta tehdessään TV-Audio.fi Nordic:in vaatimat tiedot, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä toimitustiedot. Myymälässä kuluttaja-asiakkaalta henkilötietoja ei vaadita, ellei lainsäädäntö muuta edellytä. Maksukäytävänä TV-Audio.fi Verkkokauppa käyttää Klarna Bank AB palvelua. Klarna Bank AB vaatimat tiedot asiakkaasta saattavat vaihdella maksutavan mukaan.

  Asiakastietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt löytyvät osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/tietosuojakaytanto.

  3. TUOTTEET JA HINNASTO

  Uusiin tuotteisiin sovelletaan normaalia arvonlisäveromenettelyä ja käytetyille tuotteille soveltuvaa marginaaliveromenettelyä riippuen siitä, onko laitteen edellinen omistaja ollut yritys vai yksityishenkilö. TV-Audio.fi Nordic ilmoittaa arvonlisäveron määrän erikseen jokaisen tuotteen tiedoissa.

  Yksittäisen tuotteen hinta myymälässä ja TV-Audio.fi verkkokaupassa on sama. TV-Audio.fi Nordic pidättää oikeuden muuttaa hintoja, mikäli hyödykkeen hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe.

  TV-Audio.fi Nordic:in käytetyt tuotteet myydään aina sellaisina kuin ne ovat. Tuotteen kuntoluokka ilmoitetaan asteikolla Avaamaton – Erinomainen – Hyvä – Kohtalainen. Kuntoluokkaan vaikuttaneet tekijät ilmoitetaan jokaisen tuotteen tuotetiedoissa verkkokaupassa. TV-Audio.fi Nordic ei vastaa teknisten tietojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta.

  Käytetyt laitteet toimitetaan Asiakkaalle tehdasasetukset palautettuna. Mikäli laitteen tyhjennys on jostain syystä epäonnistunut ja laitteessa on edellisen käyttäjän tietoja tai dataa, on Asiakas velvollinen laitetta enempää käyttämättä palauttamaan sen välittömästi TV-Audio.fi Nordic:ille.

  4. TILAAMINEN

  Tuotteet tilataan TV-Audio.fi verkkokaupassa tai Helsingin myymälässä. Kaikki verkkokaupassa tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, josta ilmenee tilatut tuotteet ja niiden hinnat, mahdolliset toimituskulut sekä tilauksen kokonaissumma. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

  Asiakas voi tarkistaa tilausta myös TV-Audio.fi Nordic käyttäjätilin kautta. Tällöin käyttäjätili pitää rekisteröidä ennen varsinaista tilausta.

  Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimusehtoihin.

  5. MAKSUTAVAT JA -EHDOT

  5.1 MYYMÄLÄSSÄ

  Myymälässä maksaminen onnistuu käteisellä sekä yleisimmillä maksukorteilla.

  5.1.1 KÄTEINEN

  Myymälässämme hyväksytään käteinen maksutapana. Kauppa pidättää oikeuden olla ottamatta vastaan yli 100 euron seteleitä turvallisuussyistä.

  5.1.2 MAKSUKORTIT

  Asiakas voi maksaa myymälässä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti iZettle:n SSL-suojatulla maksupäätteellä. TV-Audio.fi Nordic:illä ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

  TV-Audio.fi Nordic toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. TV-Audio.fi Nordic huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja iZettle AB:n välille. iZettle AB (2638823-4) vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. iZettle näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan TV-Audio.fi Nordic:ille.

  5.2 VERKKOKAUPASSA

  Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä. 19.9.2018 lähtien verkkokaupassa tuotteiden maksaminen onnistuu Klarna Bank AB “Klarna Checkout” maksukäytävän kautta. Klarna Bank AB näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

  Klarnan tarjoamat maksuvaihtoehdot näkyvät Klarna Checkout -palvelussa. Tällä hetkellä Klarna Checkout -palvelussa tarjolla olevat maksuvaihtoehdot ovat lasku, tililuotto, korttimaksu, tai suoramaksu pankin kautta. Asiakkaan syötettyä Checkout-palvelulle maksutiedot, jäljelle jäävät ne maksutavat, jotka ovat asiakkaan kohdalla mahdollisia. Oletusmaksuvaihtoehtona on aina lasku, kun se on mahdollista. Asiakas voi vaivatta muuttaa maksutapaa vaikkapa kortti- tai verkkopankkimaksuksi “OSTA”-painiketta painettuaan, jos nämä vaihtoehdot eivät ole alunperin olleet tarjolla. Mikäli asiakas ei syötä henkilötunnusta järjestelmään, niin tällöin vain korttimaksu ja verkkopankkimaksu ovat mahdollisia.

  Asiakkaan on mahdollista maksaa kaikkien suomalaisten pankkien debit- ja credit-korteilla sekä seuraavien pankkien verkkopankissa: S-Pankki, Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea ja Säästöpankki. Korttimaksun yhteydessä asiakkaan tulee antaa kortin numero, kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVC-koodi sekä joillakin korteilla maksettaessa myös 3D secure–koodi. Lisäksi asiakkaan pankki voi vaatia erillisen tunnistautumisen verkkopankissa verkkopankkitunnuksilla. Varmistathan myös, että olet aktivoinut korttisi verkkomaksuominaisuuden verkkopankissasi ennen maksun suorittamista.

  6. TOIMITUSTAVAT JA -EHDOT

  6.1 TOIMITUSAIKA

  Lähetämme tuotteita myymälän aukioloaikoina. Tilauksen käsittelyaika on maksutavasta riippuen 1-3 arkipäivää. Tämä aika lisätään tuotekohtaiseen toimitusaika-arvioon, joka on nähtävissä verkkokaupan tuotesivuilla. Toimitusajat ovat arvioita. Olemme sinuun yhteydessä, jos toimitusaika poikkeaa arviosta.

  6.2 TOIMITUSTAVAT

  Postitamme tuotteet, kun maksu on suoritettu. Emme toimita tuotteita jälkivaatimuksella tai postiennakolla. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan, kun maksu on suoritettu. Jos maksutapana on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

  6.2.1 OSTO JA NOUTO

  Voit noutaa ostamasi tuotteen heti, kun olet ostannut tuotteen verkkosivustoltamme. Helsingin myymälämme sijaitsee osoitteessa Tilkankatu 2, 00300 Helsinki. Nouto tulee suorittaa 14 päivän kuluessa ostohetkestä myymälän aukioloaikojen sisällä. Jos tuotetta ei ole noudettu 14 päivän kuluessa, TV-Audio.fi pidättää oikeuden pitää asiakkaalta saatavat sekä siirtää tuotteet takaisin TV-Audio.fi omistukseen.

  6.2.2 ASIOINTI MYYMÄLÄSSÄ

  Tule vierailemaan meidän myymälässämme Helsingissä. Koko myymälän valikoima löytyy verkkosivustoltamme.

  6.2.3 POSTITUS

  Toimitamme tilaukset pakettina tai Matkahuollon rahtipussina. Toimituskulut peritään kaikista tuotteista voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Näet toimituskulut verkkokaupan ostoskorissa valittuasi maksu- ja toimitustavan.

  Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@tv-audio.fi.

  Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Toimituksesta viottuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

  7. PALAUTUSOIKEUS

  7.1 MYYMÄLÄSSÄ

  Kivijalkakaupasta ostaessa tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei toisin mainita. TV-Audio.fi Nordic pidättää oikeuden kieltäytyä ottamasta tavaraa takaisin.

  7.2 VERKKOKAUPASSA

  Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain (KSL 6:14) mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla siitä verkkokauppasivustolta löytyvällä peruuttamislomakkeella.

  Peruuttamisilmoituksen lomake löytyy osoitteesta https://www.tv-audio.fi/yritys/peruuttamisilmoitus/.

  Ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti lähettämällä sähköpostia osoitteseen info@tv-audio.fi.

  Peruuttamisilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä siitä, kun asiakas on vastaanottanut tilaamansa tavarat. Pelkkä tuotteiden palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista tai muusta noutopisteestä ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä.

  Jos asiakas peruuttaa tilauksensa, hänen on palautettava tuotteet viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia tuotteita, joita ei ole otettu käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteita ei ole käytetty enempää, kuin normaali sovittaminen ja tuotteeseen tutustuminen edellyttävät. Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, yrityksellä on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa.

  TV-Audio.fi voi pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tuotteen takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteen takaisin. Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille. Alkuperäiseen tilaukseen liittyvää toimitusmaksua ei palauteta.

  Asiakas vastaa tuotteiden palautuskustannuksista. Palautettavat lähetykset tulee pakata huolellisesti.

  Tuotteet voi palauttaa Helsingin myymälän osoitteseen.

  TV-Audio.fi Nordic
  Tilkankatu 2
  Helsinki 00300

  8. TOIMIVUUSTAKUUN EHDOT

  TV-Audio.fi Nordic:illa on kaikista tuotteistaan kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu. Toimivuustakuu määräytyy TV-Audio.fi Nordic:in määrittelemien toimivuustakuuehtojen mukaisesti, jotka on lueteltu alla.

  8.1 YLEISTÄ

  TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä. Näissä toimivuustakuuehdoissa mainitaan erikseen ne laitteet tai niiden osat, joita Toimivuustakuu ei koske. Toimivuustakuu koskee kaikkia normaalihintaisia ja tarjouksessa olevia tuotteita ellei toisin mainita. Asiakkaan tinkiessä hintaa tuotteesta sovelletaan takuuehdot erikseen. Asiakas on velvoitettu ilmoittamaan mahdollisimman nopeasti havaittusta ongelmasta lähettämällä sähköpostia osoitteseen info@tv-audio.fi. Sähköpostitse on laitettava tieto tilauksen numerosta, mahdollisimman yksityiskohtainen selite havaittusta virheestä sekä tarvittaessa kuvia.

  8.2 TOIMIVUUSTAKUUN VOIMASSAOLOAIKA JA -ALUE

  Toimivuustakuu on voimassa yhden kuukauden ostopäivästä lukien erikseen merkityissä tuoteissa. Jokaisen www.tv-audio.fi verkkosivuston myynti-ilmoituksen tuotetiedoissa mainitaan toimivuustakuun pituudesta sekä voimassaolosta. Toimivuustakuun voimassaoloalue on Suomi. Kuitti toimii toimivuustakuun todisteena, joten säilytä se turvassa!

  8.3 TOIMIVUUSTAKUUN SISÄLTÖ

  8.3.1 LAITTEEN KORJAUS

  Jos laitteessa ilmenee vika toimivuustakuun aikana, on asiakas oikeutettu laitteen korjaukseen toimivuustakuun aikana. Liike tekee asiakkaan ilmoituksen jälkeen alustavan arvioinnin, kuuluuko tuotteen ongelma toimivuustakuun piiriin. TV-Audio.fi Nordic ei vastaa virheestä, jos saatetaan todennäköiseksi, että laitteen laadun tai käyttökelpoisuuden poikkeaminen normaalista johtuu Asiakkaan puolella olevasta syystä. Syy voi olla esimerkiksi tapaturma, tahaton/tahallinen käyttöohjeiden vastainen tai muu tavaran vääränlainen/huolimaton käsittely.

  Jos laitteen ongelman aiheuttaja jää epäselväksi, jää lopullinen päätös toimivuustakuun kelpoisuudesta kolmanneen osapuolen vikadiagnoosia hoitavalle taholle.

  8.3.2 RAHAN PALAUTUS

  Jos laitteen korjaus ei onnistuu, on asiakas oikeutettu saamaan rahat takaisin alkuperäisestä tuotteesta.

  8.4 TOIMIVUUSTAKUUN RAJOITUKSET

  Toimivuustakuu ei koske elektroniikkalaitteiden akkuja.
  Toimivuustakuu ei koske ohjelmistovikoja.
  Toimivuustakuu ei ole voimassa, mikäli laite on kytketty maadoittamattomaan pistorasiaan tai laitteen vioittuminen johtuu sähköverkon jännitevaihteluista tai katkoksista. (Esimerkiksi ukkonen.)
  Toimivuustakuu ei ole voimassa, mikäli laitteesta on poistettu tai vahingoitettu TV-Audio.fi lisäämiä takuutarroja. Takuutarrat ovat asennettu, jotta TV-Audio.fi Nordic voisi varmistaa, että laitetta ei ole fyysisesti avattu.
  Laitteen fyysinen avaaminen tai virtalähteen johtojen vaurioittaminen poistavat oikeuden toimivuustakuun.
  Mikäli laitteen sarjanumero on poistettu tai turmeltu lukukelvottomaksi, laitteen Toimivuustakuu raukeaa.
  Toimivuustakuu ei korvaa välillisiä tai puhtaita taloudellisia vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet tuotteen rikkoutumisesta. Esimerkiksi kiintolevyn rikkoutuessa TV-Audio.fi Nordic ei vastaa mahdollisesti tuhoutuneista tiedostoista.
  Toimivuustakuu ei ole voimassa, mikäli laitetta on käytetty tahattomasti tai tahallisesti väärin laitteenvalmistajan ohjeiden vastaisesti.
  Toimuustakuu ei koske laitteessa olevia kuluvia tai mekaanisia liikkuvia osia.

  8.5 MENETTELY VIRHETILANTEESSA

  Asiakkaan tulee tehdä virheilmoitus viipymättä  tuotteen vastaanoton yhteydessä tai 48 tunnin sisällä mahdollisimman pian virheen havaitsemisen jälkeen. Ilmoitus tehdään sähköpostitse osoitteeseen info@tv-audio.fi. Virheellinen tuote tulee viipymättä toimittaa itse virheilmoituksen tekemisen ja ohjeistuksen vastaanottamisen jälkeen osoitteeseen TV-Audio.fi Nordic, Tilkankatu 2, 00300 Helsinki. Toimitettava tuote tulee toimittaa myymälään lisätarvikkeineen, kuten se oli myydessä.

  Tuotetta myymälään tuodessa tulee ottaa mukaan TV-Audio.fi Nordicin antama kuitti ostoksesta (toimii toimivuustakuun todisteena), tuote itsessään sekä kaikki tuotteen mukana tulleet lisätarvikkeet, kaapelit ja asennuslevyt.

  8.6 HINNANALENNUS JA KAUPAN PURKAMINEN

  Jos virheen korjaaminen tai vastaavanlaisen tuotteen toimittaminen ei tule kyseeseen, voidaan sopia hinnanalennuksesta, lahjakortista tai purkaa kauppa, paitsi jos virhe on vähäinen.

  Kaupan purun yhteydessä palautettavasta hinnasta voidaan pidättää osa, joka vastaa asiakkaan tavarasta saamaa hyötyä ajalta, jolloin asiakas on voinut käyttää laitetta normaalisti ennen vian ilmenemistä.

  9. REKLAMAATIOT

  Asiakkaan tulee ilmoittaa mahdolliset reklamaatiot sähköpostitse osoitteeseen info@tv-audio.fi tai kirjallisesti osoitteeseen TV-Audio.fi Nordic, Tilkankatu 2, 00300 Helsinki. Reklamaatio on tehtävä viipymättä virheen havaitsemisesta kuluttajansuojalain mukaisesti.

  10. RIIDANRATKAISU

  Asiakkaan ja palveluntarjoajan erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

  Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

  Kuluttaja voi myös olla yhteydessä Euroopan komission ODR-foorumiin (http://ec.europa.eu/odr), mikäli osapuolten välistä erimielisyyttä ei saada neuvotteluilla ratkaistua. Saadakseen asiansa käsittelyyn, kuluttajan on ilmoitettava yrityksen sähköpostiosoite, joka löytyy alla olevista yhteystiedoista.

  Jos asiassa ei päästä molempia tyydyttävään ratkaisuun edellä mainituin vaihtoehtoisin riidanratkaisumenetelmin, riita ratkaistaan lopullisesti kuluttajan koti- tai asuinpaikan käräjäoikeudessa tai vaihtoehtoisesti Helsingin käräjäoikeudessa.

  11. YHTEYSTIEDOT

  TV-Audio.fi Nordic
  Y-tunnus 2899459-6

  Tilkankatu 2
  00300 Helsinki
  Suomi

  Puhelinnumero:
  +358 41 365 66 99

  Sähköposti:
  info@tv-audio.fi