Samsung UE65HU7105 (65″) Ultra HD SMART TV

Kaareva näyttö yhdessä Ultra HD 4K –kuvan kanssa tekevät katselu elämyksestä syvemmän ja luovat tunteen että olet tapahtumien keskipisteessä. HU7105-sarjan televisiot yhdistävät uskomattoman kuvanlaadun ja uusimmat Smart TV ominaisuudet. Ultra HD 4K -kuva on neljä kertaa tarkempi ja selkeämpi kuin Full HD ja kirkkaat värit tekevät kuvasta elävämmän ja todellisemman. 800Hz CMR pitää kuvan todella tarkkana vauhdikkaammassakin toiminnassa. Smart TVn valikkorakenteen ansiosta TV:n käyttö on kuin älypuhelimella surffaamista. Multi View –toiminnolla on mahdollista katsella aiheeseen liittyviä videoita, tehdä netissä hakuja sekä käyttää sovelluksia tavallisen tv-ohjelman rinnalla. Neliydinsuorittimen ansiosta vauhti ei lopu kesken. Kymmenet huippusovellukset (Netflix, HBO, Katsomo yms.) tarjoavat aina uutta katsottavaa. LED-taustavalon älykäs kirkkauden säätö pitää virrankulutuksen pienenä. 2 x teräväpiirtoviritin antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkkoon.

Mukana kaukosäädin.

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.

TV-Audio.fi myy uusia sekä käytettyjä .

TV-Audio.fi kauppa myy käytettyä viihde-elektroniikka. Käytetyt televisiot, kaiuttimet, kotiteatterijärjestelmät sekä viritinvahvistimet löydät meidän Helsingin myymälästä.

TV-AUDIO.FI KAUPPA

Tilkankatu 2
Helsinki, 00300

AUKIOLOAJAT

MA-PE • 12:00 – 18:00
LA-SU • Suljettu

PUHELINNUMERO

+358 41 365 6699
Aukioloaikoina

SÄHKÖPOSTI

info (at) tv-audio.fi
Aukioloaikoina

Maksutavat

Pay_now
Pay_later
Slice_it

Mitä meistä kerrottaan?