(Myyty) Sony 43″ XH80 4K UHD LED Smart TV KD43XH8096 Android

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kaukosäädin.

Toimituskulut 30.- Matkahuollossa.

43” Sony XH80 4K UHD LED -älytelevisiossa on yksityiskohtainen 4K UHD -resoluution kuva syvällä mustantoistolla ja terävillä Triluminos-väreillä. Siinä on myös Dolby Audio- ja Vision -teknologiat, puhehaku ja digiviritin antenniverkolle.

43-tuumaisessa Sony XH80 4K UHD LED -älytelevisiossa on erittäin ohuet reunukset, 4K UHD -resoluutio, hakutoiminnon sisältävä puheohjaus ja tehokas äänentoisto. Lisäksi televisio on Google Home- ja Amazon Alexa -yhteensopiva, jonka ansiosta se soveltuu hyvin osaksi älykotia.

4K X-Reality PRO
Kuvaprosessori skaalaa kuvan 4K-resoluutiota lähemmäksi, ja analysoi jokaisen kohtauksen yksittäiset osa-alueet mukauttaen kuvan rakennetta, kontrastia, väriä ja reunoja. Lopputuloksena on luonnollisen tarkka kuva.

4K HDR X1 -prosessori
Televisiossa on kuvan väriavaruutta, kontrastia ja terävyyttä parantava 4K HDR X1 -prosessori. Tehokkaan prosessorin avulla televisio voi parantaa myös suoratoistosisällön laatua ja ylösskaalata matalaresoluutioistakin sisältöä jopa 4K-resoluutiota vastaavaksi.

Triluminos-näyttö
Triluminos-näytön yli 8 miljoonaa itsevalaisevaa pikseliä takaavat fantastisen kirkkauden ja luonnollisen väriskaalan.

4K HDR (High Dynamic Range)
4K HDR -teknologian ansiosta kuvan tummat ovat osat ovat erittäin tummia ja vaaleat osat kirkkaampia. Koe realistisempi kuva, jossa on enemmän värejä, vivahteita ja sävyjä.

Dolby Vision ja Dolby Atmos
Dolby Vision- ja Dolby Atmos -teknologiat mahdollistavat erinomaisen kotiteatterikokemuksen. Dolby Vision -teknologia tuottaa elävät värit ja Dolby Atmos -teknologia luo upean äänen, joka ympäröi kuulijansa ja vie tämän toiminnan keskelle.

Android TV
Tällä televisiolla voit käyttää Android-käyttöjärjestelmällä toimivia sovelluksia, kuten Google Play -kaupasta saatavilla olevat sovellukset, tai esimerkiksi Google Cast ja YouTube.

Puheohjaus
Televisiossa on aikaa säästävä puheohjaus, jonka avulla voit vaivatta katsoa elokuvia ja sarjoja suoratoistopalveluista, tai hakea Googlen kautta katselusuosituksia.

Bluetooth-yhteys
Voit yhdistää älypuhelimesi tai tablettisi televisioon Bluetooth-yhteydellä, jonka ansisota voit jakaa kuvia ja videoita isommalta näytöltä, tai suoratoistaa musiikkia langattomasti kaiuttimien kautta. Bluetooth Audio -ominaisuus ei ole tuettu, joten sitä ei voi hyödyntää langattomilla kuulokkeilla.

Antenniverkon digivirittimet
Televisiossa on sisäänrakennettu digiviritin antenniverkolle.

 

Näytön Koko

Näytön Resoluutio

Näytön Tyyppi

Smart-TV

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.