Pioneer BDP-170 Blu-ray / SACD-soitin

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Valkoinen.

Kuvan ja äänen toiston useissa eri formaateissa: 3D Blu-ray -levyiltä, DVD-, CD- ja SACD-levyiltä ja langattomista suoratoistolähteistä, samoin kuin suoran pääsyn YouTubeen ja Picasa-valokuva-albumeihin.

View Scan with Audio -toiminto on erittäin käytännöllinen ominaisuus, joka mahdollistaa Blu-ray-levyjen sisällön skannaamisen samalla, kun ääni on kuitenkin ymmärrettävissä. Näin sinun on todella helppoa löytää se ohjelman kohta, jota etsit.

Wi-Fi Direct mahdollistaa musiikin ja videoiden helpon suoratoiston mobiililaitteeltasi järjestelmään – ilman, että tarvitset langatonta reititintä. Kun Wi-Fi Direct on otettu käyttöön, voit aktivoida Miracastin – kaukosäätimen painikkeella – heijastamaan mitä tahansa älypuhelimesi, tabletisi tai PC:si sisältöä. Käytä DLNA:ta valitaksesi, suoratoistaaksesi ja toistaaksesi videoita ja musiikkia, jotka olet tallentanut yhteensopivalle tietokoneelle, mediapalvelimeen tai mobiililaitteeseen.

iControlAV5-sovellus mahdollistaa BDP-170-järjestelmän suoran ohjaamisen älypuhelimesi avulla. Se on ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta App Storesta tai Google Play:n kautta.

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.