Monitor Audio Silver 100 7G jalustakaiuttimet

1 115,00 

Tuote on varastossa. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Monitor Audio Silver 100 7G on sarjan suurempi jalustakaiutin, se on niittänyt mainetta erinomaisen kulkevalla bassotoistollaan ja yleisesti hymyn kasvoille nostavalla menevyydellään.

Jalan tamppaamaan saavaa menoa – Monitor Audio Silver 100 7G

Silver 100 on suhteellisen kookas jalusta/hyllykaiutin jonka akustisessa suunnittelussa on huomioitu kaiuttimen toiminta lähellä huoneen rajapintoja kuten seiniä. Tosiasia kun on, että harvassa kodissa kaiuttimet voidaan asentaan 50-100cm päähän kaikista seinäpinnoista vaikka se joissain tapauksissa takaisikin parhaan äänenlaadun. Silver 100 kaiutin kestää sijoituksen hyvinkin lähelle seinäpintoja ilman kaiuttimen sointitasapainon merkittävää heikentymistä.

Kaiuttimen 8″ basso/keskiäänielementti tuottaa varsin napakan ja vakuuttavan bassotoiston hiukan suuremmissakin tiloissa. Jalka alkaa huomaamatta naputtamaan musiikin tahdissa Silver 100:sta kuunnellessa.

 

Myös kotiteatteriin

Mikäli olet kotiteatteriharrastaja niin voit toteuttaa kokonaisvaltaisen kotiteatterin helposti Silver 100 kaiuttimien ympärille. Silver mallistosta löytyy sopiva keskikaiutin Silver C250. Mikäli edellä mainittu vaihtoehto on liian suuri kooltaan, niin Radius 200 sarjan keskikaiutin soveltuu myös käytettäväksi Silver sarjan keskikaiuttimena.

Surroundkaiuttimena voidaan käyttää mm. Silver sarjan jalustamalleja Silver 50 ja 100, tai seinäasenteista Silver FX mallia. Mikäli nämä vaihtoehdot ovat kooltaan liian suuria, niin surroundkaiuttimen virkaa hoitamaan käy myös Radius sarjan Radius 90 ja Radius 225 mallit. Jos olet rakentamassa Dolby Atmos järjestelmää, niin kysy meiltä suosituksia mahdollisiksi kattokaiuttimiksi.

Teknologiaa äänentoiston ehdoilla.

Monitor Audio Silver 100 mallissa hyödynnetään Monitor Audion omaa tuotantoa olevia C-CAM elementtejä. Kyseessä on alkujaan lentokoneteollisuuden tarpeisiin kehitetty komposiittimateriaali jonka ominaisuuksia ovat erinomainen jäykkyys ja kevyt massa. Kevyt ja jäykkä elementti liikkuu nopeasti elementin kartiota ohjaavan puhekelan vaikutuksesta, ja jäykkä kartio takaa että kartion pinta pysyy stabiilina koko liikeradan sisällä. Tämän tuloksena Silver 100 kaiuttimet kykenevät napakkaan ja yllättävän dynaamiseen bassotoistoon, sekä äänitteitä läpivalaisevaan selkeyteen ja erotteluun.

Huippuluokan viimeistely

Monitor Audion tuotteet ovat niittäneet mainetta korkealaatuisella viimeistelyllään joka kestää vertailun kilpailijoiden huomattavasti kalliimpiin malleihin. Kaiuttimien optimaalista sijoittelua helpottaa osaltaan se, että ne eivät ole sysi rumat, jolloin niitä ei tarvitse vängän väkisin pyrkiä piilottamaan kukkaruukkujen tms taakse.

Tuotemerkki Monitor Audio
Taajuusalue 35 – 35 000 Hz
Impedanssi 8 ohm
Herkkyys 88 dB
Suositeltu vahvistinteho 40 – 180w
Elementit 1 x 25mm C-CAM diskantti, 8″ C-CAM RST II basso/keskiääninen.
Kaiutin tyyppi 2-tie
Mitat 375 x 230 x 332mm (kork x lev x syv)
Paino 9.4 kg
Viimeistely Kiiltomusta, Musta, Pähkinä, Saarni, Valkoinen
Takuu 5 vuotta
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, pähkinä, Valkoinen, Kiiltomusta

Tuotemerkki

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 2 vuoden valmistajan takuu ostopäivästä lähtien.