ALE

Monitor Audio Radius 90HD jalustakaiutinpari, jalustat

349,00 

Saatavuus: Tuote on varastossa. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Testatut, täysin toimivia, 1 kk takuu.

Hinta parille.

Audio dynamiittia pienessä koossa – Monitor Audio Radius 90

Radius 90 on moneen kertaan palkittu erittäin kompakti jalusta/hylly/seinäkaiutin. Kaiuttimessa hyödynnetyt 3 sukupolven C-CAM elementit mahdollistavat entistä dynaamisemman, puhtaamman ja ulottuvamman toiston. On hämmästyttävää kuinka näin pienestä kaiuttimesta saadaan niin tasapainoinen, dynaaminen ja ulottuva bassotoisto (58Hz -6dB). Radius 90 viihtyy erinomaisesti myös lähellä huoneen rajapintoja. Radius 90:n sijoittaminen lähelle seinäpintoja on monesti jopa eduksi toisin kuin useiden perinteisempien kaiutinmallien kanssa joissa tämän kaltainen sijoitus johtaa bassotoiston laadun selkeään heikentymiseen.

Teknisiä ratkaisuja äänenlaadun ehdoin.

Monitor Audio Radius 90 hyödyntää useita Monitor Audion kalliimpiin kaiutinsarjoihin alkujaan kehitettyjä teknisiä innovaatioita. Näin, kalliimpien mallisarjojen eteen tehdyn kehitystyön tulokset ovat valuneet myös edullisempiin mallisarjoihin. Edut ovat selkeästi kuultavissa ja mitattavissa kokoluokkansa kärkeä edustavassa soinnin dynamiikassa, puhtaudessa ja ulottuvuudessa. Tämä seikka on varmasti yksi selittävä tekijä Radius 90 mallin metsästämien testimenestysten takana.

Radius 90 mallin takapuolelta löytyy 6mm kierre johon voidaan mm. kiinnittää Monitor Audion seinäkiinnike. Myös muiden valmistajien 6mm kierretapilla varustetut mallit toimivat. Seinäsijoituksen lisäksi kaiutin voidaan asentaa tasolle tai hyllyyn.

Tuotteen viimeistely ei ole sivuseikka.

Radius kaiuttimien kotelon viimeistely kestää lähemmänkin tarkastelun. Reunojen siistit pyöristykset, elementtien upotukset etupaneeliin yms on toteutettu erittäin tiukoin toleranssein. Lopputulos on tyylikäs ja hyvin ajan hammasta kestävä visuaalinen ilme.

Myös kotiteattereihin.

Radius mallistosta löytyy myös kaikki tarvittavat kaiuttimet kokonaisvaltaisen kotiteatterijärjestelmän luomiseksi keskikaiuttimista subwoofereihin.

Vahvuudet ja rajoitteet

 • Ultra kompakti koko tekee kaiuttimen sisustukseen sovittamisesta helppoa.
 • Korkealaatuiset elementit ja rakenne.
 • Huippuluokan viimeistely & useita pintaviimeistely vaihtoehtoja.

   

 • Luokkansa johtava äänenlaatu.

   

 • Yllättävän dynaaminen ja ulottuva bassotoisto.

   

 • Melko alhainen herkkyys, joten vahvistimessa tulisi olla tehoa min 50w.

   

 • Pieni koko rajoittaa maksimi äänenpainevaroja ja dynamiikkaa.

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.