Ale!

LG OLED55B7V (55″) Smart 4K OLED-televisio

850,00  800,00 

Myynnissä

Ilmaiset toimituskulut vaan tietyillä tuotteilla. Varmista toimituskulujen määrä ostoskorissa.
Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaukosäädin, alkuperäispakkaus. Tehdastakuu voimassa 04.2021 asti.

LG OLED55B7V on erittäin ohut ja tyylikkääs OLED-televisio. 55-tuumainen TV on varusteltu Dolby Atmos -äänentoistoteknologialla ja Active HDR -kuvatekniikalla.
Televisiossa on teräväpiirtokanavia tukevat DVB-T2 ja DVB-C HD -digivirittimet. Siinä on myös CI+-liitäntä maksu-tv-kanavia varten, ja voit kiinnittää sen seinälle VESA-standardin mukaisella telineellä.
LG B7V tarjoaa parasta OLED-teknologiaa. Ultra HD-kuva on äärimmäisen selkeä ja aito, kiitos siitä kuuluu OLED HDR -mekanismille, joka tukee täysin sekä Dolby Vision- että HDR10 -tekniikoita. LG OLED-TV pystyy tuottamaan yli 20 eri kirkkaustasoa, joten tummat ja vaaleat sävyt erottuvat kuvassa hienosti.
LG OLED television pikselit sytyttävät ja sammuttavat itsensä, luoden henkeäsalpaavan eläväisiä värejä ja täydellisen tummaa mustaa. Itsevalaisevien pikseleiden ansiosta television kuvanlaatu on ainutlaatuisen hieno.
LG webOS 3.5 -käyttöjärjestelmä on hiottu todella helppokäyttöiseksi, parantaen ja helpottaen katselukokemustasi. Mukana tulevan Magic Remote -säätimen avulla voit helposti ohjata televisiota liike- ja ääniohjauksella.
LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä, kuten pelejä, musiikkisovelluksia, maksullisia TV-kanavia ja elokuvapalveluita. Sovelluksina mm: Netflix, Viaplay, Youtube, Watson, YLE Areena ja Ruutu.
Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon ja Magic Mobile Connection -yhteydellä voit nauttia älypuhelimesi sisällöstä helposti suurella kuvaruudulla. Voit toistaa mediatiedostoja myös television USB-portin kautta, sekä voit tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle.

 

Lisätiedot

Näytön koko

55

Näytön tyyppi

OLED

Resoluutio

Ultra HD

Smart-TV

Kyllä

Tuotemerkki

LG

Tuotteen Kunto

Hyvä

Tuotteen Tila

Käytetty

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.

Valikko