Denon DP-200usb vinyylilevysoitin

0 kpl myymälässä. Tuote on valitettavasti loppunmyyty. Katso muita tuotteita meidän laajasta valikoimastamme.

Kuvaus

Käytetty vinyylilevysoitin.

DP-200USB on täysautomaattinen levysoitin, joka muuntaa helposti analogiset äänilevyt digitaalisiksi tiedostoiksi ja tallentaa ne USB -tikulle.

Tallenna levysi helposti USB -tikulle:

Laita USB -tikku levysoittimen USB -porttiin ja paina Start ja Record -painikkeita. DP-200USB muuntaa äänilevysi digitaalisiksi tiedostoiksi. Et tarvitse tietokonetta. Kun kytket USB -tikun DENON S-52DAB tai RCD-M37DAB -laitteeseen, voit kuunnella musiikkitiedostoja Denon audiotuotteista tutuksitulleella korkeatasoisella äänenlaadulla. Voit myös tallentaa musiikkia MP3 -tiedostoja tukevaan USB -soittimeen ja kuunnella musiikkia suoraan soittimesta.

Sisältää Trans Music Manager -ohjelmiston, jolla hallitaan kappalenumeroita ja tietoja:

DP-200USB:n mukana toimitetaan Trans Music Manager -ohjelmisto (CD-ROM), joka tunnistaa hiljaiset kohdat kappaleiden välissä ja automaattisesti numeroi kappaleet. Voit myös käyttää PC:llä Gracenote music ID server -palvelua ja hakea kappaletiedot.

Sisäänrakennettu Phono Equalizer:

DP-200USB:n sisäänrakennetulla Phono equalisaattorilla voit kuunnella musiikkia mini audio -järjestelmällä tai radiokasetti soittimella, jossa ei ole PHONO -liitäntää. (Phono equalisaattori voidaan kytkeä päälle tai pois päältä.)

Täysautomaattinen soitin:

Kun valitset 30cm (12″) tai 17cm (7″) levykoon, äänivarsi siirtyy automaattisesti levykokoa vastaavaan kohtaan ja kun levy on toistettu, äänivarsi palautuu automaattisesti paikalleen.

Alumiinivalettu levylautanen:

DP-200USB:n painava alumiinivalettu levylautanen pyörii tasaisesti.

Trans Music Manager -toiminnot:

Auto MP3 Splitter: Tunnistaa hiljaiset kohdat kappaleiden välillä ja merkitsee automaattisesti kappaleet / Manual MP3 Splitter: Kappaleet jaetaan manuaalisesti / Auto Music ID Record: tallentaa automaattisesti musiikki-informaation mukaanlukien kappalenimet / Manual MusicID Record: musiikki-informaation tallennus manuaalisesti, mukaanlukien kappaleiden nimet

Tekniset tiedot:

  • Äänirasia: MM / vaihdettavalla neulalla DSN-84 / ulostulojänneite ilman equalisaattoria 2.5 mV, equalisaattorilla 150 mV
  • Vetoyksikkö: Hihna
  • Moottori: DC Servo
  • Nopeus: 33-1/3, 45 rpm
  • Huojunta: 0.15 % (WRMS)
  • Äänivarsi: Dynaamisesti tasapainotettu, suora äänivarsi
  • Digitaalinen tallennusmedia: USB -tikku (Mass Storage Class)
  • Tiedostotyyppi: MP3, 192 kbps
  • Ulkomitat (LxKxS): Suojakansi suljettuna 360 x 98 x 358 mm / Suojakansi avattuna max. 360 x 415 x 363 mm
  • Paino: 3.2 kg
Valikko