[Myyty] Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD käytetty (549€)

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kunto 8/10.

Canon.

Linssipinnat naarmuttomat.

Etu ja takatulpat, suojapussi.

Kuvanvakaajallinen ja valovoimainen zoomobjektiivi. Yhteensopiva kroppirunkoisten ja täyden kennon kameroiden kanssa.

 

Tamron SP 24-70mm F2.8 DI USD on kompakti ja valovoimainen zoomobjektiivi korkean resoluution kuvaukseen. Objektiivissa on laadukas USD-tarkennusmoottori  järjestelmäkameroille.

 • 24-70 mm zoom-objektiivi
 • F2.8, USD-tarkennusmoottori
 • Tamron SP 24-70mm F2.8 DI USD on kompakti ja valovoimainen zoomobjektiivi, joka varmistaa laadukkaat, korkean resoluution kuvat hankalissakin kuvausolosuhteissa. Objektiivilla saadaan kuvattua niin tyylikkäät lähikuvat kuin näyttävät kaupunkikuvat. Objektiivi on yhteensopiva CANON järjestelmäkameroille. Kiinteä, F2.8 polttoväli tarjoaa koko zoomausalueella varmistaa tarkat kuvat myös hämärässä. Pyöreän suljinaukon ansiosta kuvien ”bokeh” säilyy loistavana täydellä aukolla, joten objektiivi sopii hyvin luovaan kuvaukseen.USD (Ultrasonic Silent Drive) automaattinen tarkennusmoottori mahdollistaa nopean, tarkan ja lähes äänettömän kuvaamisen.
 • Ominaisuudet:
  – 24-70 mm polttoväli
  – F2.8 suurin aukko
  – 0.38 m kohteen pienin etäisyys
  – Suodatinkoko: 82 mm
Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.