System Audio Saxo 30 kaiuttimet

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

SA saxo kaiutin- hinta/laatu suhteesta huolehtivalle musiikin kuuntelijalle. Hinta parille.

Parasta mahdollista ääntä rahoillasi. Tämä on SA saxo malliston tarkoitus. Voit käyttää saxo kaiuttimia minkä tahansa hyvän stereo tai kotiteatterilaitteiston kanssa, ja saat irti aiempaa enemmän mieliartistisi musiikista.

 

Olipa mieli musiikkilajisi rock, pop, klassinen tai jazz. Saatat kuunnella CD, MP3, blu ray, tai verkko soitinta. SA saxo kaiuttimet ovat suunniteltu tuottamaan mahdollisimman suuri kuuntelunautinto äänilähteestä riippumatta. Sinun tarvitsee ainoastaan päättää mikä saxo malli on sinulle sopivin.

Vähän hyviä, ja kestäviä osia on yksi saxo malliston salaisuuksista. Tämän filosofian selvä etu on kestävyys ja pitkäikäisyys. Mutta, yksinkertainen on usein myös parempi ääneltään.

Pieni kaiutin, suuri ääni

Erityisesti SA:lle valmistetut bassoelementit ovat läpimitaltaan pienempiä kuin useimmilla muilla valmistajilla, tämä on tyypillistä System Audio kaiuttimille.

Uutta SA saxossa on sen diskanttielementissä sijaitseva DXT-linssi. Tämän patentoidun akustisen linssin ansiosta korkeat äänet leviävät huoneeseen tavallista tasaisemmin. Voit itse todeta tämän liikkumalla huoneessa kuunnellessasi musiikkia.

Ominaisuudet:

 

– Suositeltu vahvistinteho: 30 – 120 W
– Taajuusalue (+/-3 dB): 45 – 25.000 Hz
– Impedanssi: 4 – 8 ohmia
– Diskantti: 1″ DXT
– Bassoelementit: 2 x 4″
– Mitat (L x K x S): 130 x 990 x 200 mm
– Paino: 10 kg/kaiutin

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.