Samsung UE46ES5505

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Samsungin 46 tuumainen käytetty led. Wifi sovitin ja kaukosäädin. DVB-T ja C.

Samsung ES5505 LED-TV tuottaa laadukkaan Full HD katseluelämyksen. Televisio kuuluu Samsungin One Design -muotoilusarjaan, joka ohuen muotoilunsa ansiosta tuo viihteen lähemmäs katsojaa.

100 Hz Clear Motion Rate takaa sujuvan kuvan myös nopeasti liikkuvissa kohtauksissa. Mainio urheilun katsomiseen. Kuva määritellään prosessorin, näytön ja taustavalaistuksen mukaan.

Wide Color Enhancer Plus -toiminto analysoi kuvan jokaisen pikselin ja venyttää ne niiden kolmiulotteisiin rajoihin. Saat täyteläisemmät ja elävämmät kuvat.

Smart-TV. Lataa eri sovelluksia, etsi sisältöä televisio-ohjelmiin ja pidä yhteyttä ystäviin sosiaalisten medioiden kautta. VOD (Video On Demand) on verkossa sijaitseva palvelu, joka suosittelee videoita ja elokuvia makujesi mukaan.

Verkkoselain, jossa Flash- ja Java -tuki. Optimoitu Samsung televisioon. Surffaile verkossa, tee ostoksia verkkokaupoissa ja pidä yhteyttä ystäviin.

Allshare (DLNA) mahdollistaa television liittämisen muihin DLNA-laitteisiin, kuten älypuhelimeen ja tietokoneeseen, langattomasti. Käytä televisiota tiedostojen jakamiseen ilman, että niitä tarvitsee siirtää.

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä erillisen sovelluksen avulla. Lataa vain sovellus Samsung app storesta.

Connect Share Movie mahdollistaa USB-laitteen liittämisen televisioon. Katso videoita ja valokuvia tai kuuntele musiikkia USB-muistitikulta. Yhteensopiva yli 50 eri kodekkien kanssa.

Anynet+ mahdollistaa HDMI CEC-yhteensopivien laitteiden hallitsemisen television kaukosäätimellä.

HD-sisältöä CI+ -modulilla. Tässä televisiossa on paikka maksu-tv -kortinlukijalle. Tarviset operaattorin maksu-tv -kortin, joka asennetaan kortinlukijaan ja kortinlukija siihen tarkoitettuun paikkaan televisioon. Näin voit nauttia teräväpiirtoisesta sisällöstä.

Antenni- ja kaapeliverkon HD-digivirittimet
. Televisiossa on sisäänrakennettu antenni- ja kaapeliverkon digiviritin. Myös teräväpiirtovirittimet joka verkkoon (MPEG-2/4 DVB-T2/C). Cable Ready HD + Antenna Ready HD -hyväksytty.

Wi-Fi  sovitin.