Samsung 40″ 3D LED-TV UE40EH6035

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kaukosäädin hieman kärsinyt.

Toimituskulut 20 eur.

Samsung 40″ 3D LED-TV, jossa 200 Hz CMR ja 3D-kuva. Antenni- ja kaapeliverkon HD-digivirittimet.

 • Full HD LED-TV aktiivi 3D-teknologialla
 • 200 Hz CMR sujuvaan kuvaan nopeissa kohtauksissa
 • Allshare mahdollistaa television liittämisen kotiverkkoon
 • Tyylikäs, yhtenäinen muotoilu. Ohuen kehyksen ansiosta saat entistä täyttävämmän kuvan. LED-taustavalaistus takaa kuvan kirkkauden ja laitteen ohuuden.200 Hz Clear Motion Rate -ominaisuus takaa tarkat yksityiskohdat liikkuvissa kohtauksissa. Ominaisuus hyödyntää television prosessoria, näyttöä ja taustavalaistusta luodakseen kuvan, jossa kaikki liikkeet erottuvat toisistaan kirkkaasti ja terävästi. Mainio urheilun katsomiseen.Wide Color Enhancer Plus -toiminto analysoi kuvan jokaisen pikselin ja venyttää ne niiden kolmiulotteisiin rajoihin. Saat täyteläisemmät ja elävämmät kuvat syvilla väreillä.

  Aktiivi 3D-teknologia
  . Television 3D-kuvat synkronisoituvat automaattisesti viimeisemmän 3D-ääniteknologian kanssa. 3D HyperReal Engine ja 3D Auto Contrast -ominaisuudet parantavat kuvanlaatua entisestään.

  Allshare (DLNA) avulla voit liittää television muihin DLNA-yhteensopiviin laitteisiin. Katsele tietokoneeseen tallennettuja valokuvia tai kuuntele omaa soittolistaa television kautta.

  Connect Share Movie mahdollistaa USB-laitteen liittämisen televisioon. Katso videoita ja valokuvia tai kuuntele musiikkia USB-muistitikulta. Yhteensopiva yli 50 eri kodekkien kanssa.

  HD-sisältöä CI+ -modulilla. Tässä televisiossa on paikka maksu-tv -kortinlukijalle. Tarviset operaattorin maksu-tv -kortin, joka asennetaan kortinlukijaan ja kortinlukija siihen tarkoitettuun paikkaan televisioon. Näin voit nauttia teräväpiirtoisesta sisällöstä.

  Antenni- ja kaapeliverkon HD-digivirittimet. Televisiossa on sisäänrakennettu antenni- ja kaapeliverkon digiviritin. Myös teräväpiirtovirittimet joka verkkoon (MPEG-2/4 DVB-T2/C). Cable Ready HD + Antenna Ready HD -hyväksytty.

Näytön Koko

Näytön Resoluutio

Näytön Tyyppi

Smart-TV

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.