Pioneer VSX-932

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Vaihtolaite. Tehdastakuu voimassa 11.2019. Alkuperäispakkaus.
7.2-kanavainen vahvistin 7×130 W:lla, täysvarustelu suoratoistolle, Dolby Atmos ja dts:X, 4K Ultra HD, videoskaalain, 4 HDMI-tuloa, HDCP 2.2, HiRes-Audio-toisto, DualBand WiFi & Bluetooth.
UUSI TULOKAS SEITSENKANAVAISTEN LUOKKAAN

Vastaanottimen, joka pystyy pyörittämään upeasti kokonaista Dolby Atmos -kaiutinsettiä etu-, keski- ja Surround- ja Height-kaiuttimilla sekä kahdella erillisellä subwooferilla, ei tarvitse enää maksaa omaisuuksia: VSX-932:ssa on kaikki tarvittavat dekooderit ja seitsemän tehokasta vahvistinta Pioneerin omalla ”Direct Energy” -tekniikalla, joka minimoi virrankulutuksen ja hukkalämmön. ”Reflex Optimizerin” ansiosta siltä onnistuu myös epäsuorasti heijastavia Atmos-Enabled-kaiuttimia käytettäessä vakuuttava sointielämys laajalti sisäänsä kietovalla tunnelmalla ja tarkasti kolmilulotteisesti sijoitetuilla efekteillä. Kattaviin Surround-ominaisuuksiinsa sopivasti VSX-932 on varustettu myös moderneimmalla videotekniikalla: Sen neljä HDMI-tuloa takaavat 4K/4:4:4/60p/24bit-tuen väriavaruuden ja dynaamisilla laajennuksilla HDR10, Dolby Vision sekä BT.2020. Myös suoratoisto-osasto toimii korkealla resoluutiolla: HiRes- ja DSD-tukea täydentävät integroidut suoratoistopalvelut Tidal, Spotify, Deezer ja TuneIn-internetradio. Ja WiFillä, AirPlayllä, Bluetoothilla sekä tulevan laitelmistopäivityksen jälkeen integroitu Chromecast-tekniikka ja PlayFi. Ja koska musiikkia on mukava kuunnella muuallakin kuin vain olohuoneessa, VSX-932:sta tulee FireConnectin avulla koko talon kattavan monihuoneverkon keskus. Sopivia monihuonekaiuttimia on saatavissa Pioneeriltä ja muilta valmistajilta – koska FireConnect on valmistajasta riippumaton standardi ja se sopii siksi täydellisesti Pioneerin filosofiaan tarjota aina kaikilla alueilla parasta viihdettä maksimaalisen vapauden siivittämänä.

PIONEER REMOTE -SOVELLUS
Nauti moitteettomasta toiminnasta omaa laitettasi käyttäen. Maksuttoman Pioneer Remote -sovelluksen avulla voit käyttää iPadiasi/iPhoneasi/iPod touchiasi tai Android-laitettasi, kuten älypuhelinta, langattomien kaiuttimien käyttöön tai voit toistaa älypuhelimellesi tallennettuja kappaleita. Voit myös valita internetradioasemia ja toistaa kappaleita mediapalvelimeltasi.

DOLBY ATMOS 3.1.2CH:LLE SURROUND ENHANCER -ÄÄNENPARANTIMELLA
Jopa 3.1.2ch Dolby Atmos -tuki. Dolby Laboratories, Inc.:in kehittämä Surround Enhancer on virtuaalinen kaiutintekniikka, joka perustuu Head-Related Transfer Function (HRTF) -konseptiin. DSP:n kanssa virtuaaliset surround-kaiuttimet tarjoavat äänen, joka saadaan yleensä surround-kaiuttimista. 3.1.2ch laajenee käytännössä 5.1.2ch:ksi luodakseen 3D-surround-äänikentän. Jopa he, joilla on vaikeuksia asentaa takakaiuttimia, voivat nauttia erilaisista ääniformaateista laajalla äänikentällä Surround Enhancerin sekä Dolby Atmosin avulla.

KAKSITAAJUUKSINEN WI-FI JA BLUETOOTH-TEKNIIKKA
Voit suoratoistaa ääntä matkapuhelimesta, kannettavalta tietokoneelta ja PC:ltä 5 GHz/2.4 GHz Wi-Fi®:llä vakaata langatonta yhteyttä varten. Pioneer Remote -sovellus kerää musiikin laitteelta ja verkkoon liitetyiltä tallennuslaitteilta helposti käytettäväksi kirjastoksi ja tarjoaa pääsyn käytettävissä oleviin suoratoistopalveluihin. Mukana on myös langaton Bluetooth®-tekniikka, joka mahdollistaa sovelluspohjaisen äänen kätevän siirron viihdejärjestelmääsi.

LANGATON MONIHUONEÄÄNI
Tämä tuote tukee FireConnect™:ia, powered by Blackfire Research. FireConnect™ on vakaa langaton protokolla, joka toisintaa mitä tahansa äänilähdettä, joka on liitetty yhteensopivaan audiotuotteeseen päähuoneessasi – vinyylistä suoratoistoaudioon – langattomalla MRX-kaiuttimella toisessa huoneessa.

DTS:X™
DTS:X on DTS:n seuraavan sukupolven äänikoodekki, joka hyödyntää kohdepohjaista ääntä mahdollistaakseen uusia mukaansatempaavia ja interaktiivisia äänielämyksiä. Koska DTS:X voi automaattisesti mukauttaa äänen olemassa oleviin kanaviin ja kaiutinjärjestelmään, erityinen kaiutinsijoittelu ei ole tarpeen. Koe mukaansatempaava äänimaailma uskomattoman rikkaalla ja todenmukaisella äänellä.

REFLEX OPTIMIZER
Dolby Atmos -yhteensopivia kaiuttimia käytettäessä yksiköstä tuleva korkean suuntautuvuuden ääni heijastuu katosta, samalla kun matalan suuntautuvuuden ääni tavoittaa korvat suoraan. Eri reitit aiheuttavat vaihesiirtymän, mikä saa äänen tuntumaan epämukavalta. Phase Control -tekniikkaa käyttävä Reflex Optimizer säätää tätä siirtymää ja parantaa äänikuvan paikallistamista linjaamalla taajuudet lattiakaiuttimien taajuuksiin luoden ihanteellisen toistoympäristön.

VALMIS SEURAAVAN SUKUPOLVEN VIDEOSTANDARDIIN
HDR10- ja Dolby Vision -tuki. Lähdelaitteen yhdistämällä voit nauttia näistä uusimmista videostandardeista yhteensopivalla näytöllä. Lisäksi kaikissa HDMI-päätelaitteissa on 4K-, BT.2020- ja HDCP 2.2 -tuki, joten voit päivittää uusiin laitteisiin ongelmitta.

MCACC AUTO ROOM TUNING
Luo optimaalinen akustinen ympäristö Pioneerin MCACC:llä (Multi-Channel Acoustic Calibration System), joka on kehitetty ammattimaisten äänitysstudioiden asiantuntemuksella. Mukautetun mikrofonin avulla järjestelmä kompensoi automaattisesti kaiuttimien koon, tason ja etäisyyden erot ja tasauttaa vasteen.SISÄÄNRAKENNETTU CHROMECAST

Chromecast built-in
Mukana on sisäänrakennettu Chromecast, joten voit käyttää mobiililaitettasi suosikkimusiikkisi, radion tai podcastien suoratoistoon kaiuttimiesi kautta. Voit hallita ääntä kaikkialla kotonasi käyttämällä Chromecast-yhteensopivia sovelluksia, jotka toimivat omalla laitteellasi – Android-puhelimella, iPhonella, iPadilla ja tabletilla, Mac-, Chromebook- ja Windows-kannettavilla. Tutustu Chromecast-sopiviin sovelluksiin osoitteessa g.co/cast/audioapps. Chromecast built-in -logo on Google Inc.:n tavaramerkki.

Ominaisuudet:
ÄÄNIOMINAISUUDET

Kanavat: 7
Vahvistustapa: Direct Energy
130 W/ch (6 ohms, 1 kHz, THD 1.0 %, 1ch)
Dolby Atmos®/Dolby Surround
DTS:X/DTS Neural:X
Reflex Optimizer
Dolby® TrueHD/Dolby Digital Plus
DTS-HD Master Audio/DTS-HD High Resolution Audio/DTS 96/24/DTS-ES/DTS-HD Express
DSD Disc (SACD) Playback via HDMI (2.8 MHz/5.1ch, 2ch)
Digital Core Engine with Cirrus Logic (Quad Core) x1
384 kHz/32-bit DAC (AK4438)
HDMI Audio Return Channel (ARC)
MCACC Auto Room Tuning
Phase Control
Subwoofer EQ
Advanced Sound Retriever (2ch)
Advanced Surround Modes
Classical, Unplugged, Entertainment Show, Drama, Advanced Game, Action, Rock/Pop, Sports, Extended Stereo, Extended Mono, Front Stage Surround Advance
AM/FM Viritin 40 esivalinnalla
VIDEO-OMINAISUUDET

Ultra HD Pass-through with HDCP 2.2 (4K/60p/4:4:4/24-bit, 4K/24p/4:4:4/36-bit, 4K/60p/4:2:0/36-bit)
HDR10 and BT.2020 Support
Dolby Vision Compatible
Ultra HD Upscaling (1080p 4K)
3D Ready (Blu-ray Disc™, Broadcast, and Games)
Deep Color (36-bit), “x.v.Color”
VERKKO-OMINAISUUDET

Whole Home Audio with FireConnect*
Chromecast built-in*
DTS Play-Fi* Ready
Apple AirPlay Certified
Spotify®, TIDAL, Deezer, and Pandora Music-Streaming Services Ready
Internet Radio TuneIn:illä
Built-in Wi-Fi® (Dual Band 5 GHz/2.4 GHz)
Built-in Bluetooth® Wireless Technology (Version: 4.1, Profile: A2DP/AVRCP, Codec: SBC/AAC)
Hi-Res Audio tiedostojen toisto USB ja verkkoyhteyden kautta
Up to 192 kHz/24-bit ALAC, AIFF, FLAC, WAV
5.6/2.8 MHz DSD Playback (ei langattomalla verkkoyhteydellä)
Dolby® TrueHD Playback (vain USB kautta)
* Tulossa ohjelmistopävityksellä
LISÄTOIMINNOT

Yhteensopiva Pioneer Remote App (iOS/Android) sovelluksen kanssa monihuonetoistoon ja verkkomedian toistamiseen
Graafinen käyttöliittymä
Uniajastin
Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen kaukosäädin
LIITÄNNÄT

Etupaneelissa
USB: 1 sisääntulo massamuisteille
MCACC Setup MIC liitäntä
Audio: 1 tulo (Miniplugiliitäntä)
Phones 1 Out
Takapaneelissa
HDMI 4 Tuloa (4 määriteltävissä)
HDMI: 1 Lähtö
Ethernet: 1
USB: 1 sisääntulo massamuisteille
AV (komposiittivideo): 2 (Määriteltävissä)
Koaksiaalinen digitaalitulo: 1 (Määriteltävissä)
Optinen digitaalitulo: 1 (Määriteltävissä)
Subwoofer: 2 Pre Out
7 ch kaiutinlähdöt (FRONT, CENTER, SURROUND, SURROUND BACK/HEIGHT/Bi-AMP)
FM/AM Antenni
MITAT JA PAINO

Mitat: (L x K x S): 435 x 173 x 320,5 mm
Paino: 8,8 kg