ALE

Philips 55″ OLED754 4K UHD Smart TV 55OLED754/12

950,00  899,00 

Saatavuus: Tuote on varastossa.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Testattu, täysin toimiva, takuu voimassa 04.2022 asti.

Vain nouto myymälästä.

Kaukosäädin.

Pöytäjalusta mukaan https://www.verkkokauppa.com/fi/product/79523/nbqjx/Mozi-Minimalistic-Tablestand-poytajalat-37-70-televisiolle.

Philips 55″ OLED 4K UHD -älytelevisio tuottaa kauniit ja rikkaat värit, upean äänen sekä sulavan kuvan joka tilanteessa. 3-sivuinen Ambilight-valaistus lisää tunnelmaa niin peleihin kuin elokuviin. Televisiossa on myös Alexa-ääniohjaus.

 • 55” OLED Smart TV, integroitu Alexa
 • P5 Perfect -kuvajärjestelmä
 • 3-sivuinen Ambilight, 754-sarja
 • Elegantti Philips 55″ OLED 4K UHD -älytelevisio tuottaa terävän 4K UHD -kuvanlaadun ja laadukkaat Dolby-äänet. Lisäksi se on varustettu sisäänrakennetulla Alexa-ääniohjauksella ja älykkäällä sovellusten navigoinnilla. Yhdessä 3-sivuisen Ambilight-valaistuksen ja modernin muotoilun kanssa televisio on erinomainen kodin keskipiste. Digivirittimet antenni- ja kaapeliverkoille (MPEG-2/4 DVB-T/T2/C)P5 Perfect -kuvajärjestelmä
  P5-kuvajärjestelmän algoritmi optimoi näytön sisällön digitaalisesti ja parantaa suoritustehoa tuottaen 50 % paremman suorituskyvyn. Mustat kohdat ovat entistäkin tummempia, valkoiset kirkkaampia ja värit elävämpiä ja todenmukaisempia. Upeat yksityiskohdat saavat nopeatempoisimmatkin urheiluelokuvat näyttämään hyvältä.Ambilight-teknologia
  Ainutlaatuinen Ambilight-teknologia erottaa tämän Philips-television muista. 754-sarjan televisioissa on upea 3-sivuinen Ambilight-valaistus, joka suurentaa kuvaa heijastamalla näytön valon kolmelta sivulta ympäröivään seinään. Ambilight-teknologia sovittaa valojen värit yhteen ruudun kuvien kanssa lisäten syvyyttä ja luoden vaikutelman kelluvasta televisiosta.OLED-teknologia
  Vallankumouksellinen OLED (Organic Light Emitting Diodes) -teknologia tuottaa kirkkaamman kuvan paremmalla virkistystaajuudella ja kontrastilla kuin LCD- tai plasmatelevisiot. Se myös mahdollistaa television ohuen rakenteen.4K Ultra HD -resoluutio
  Nauti viihteestä mahtavalla 4K UHD -resoluutiolla (3840 x 2160), joka on neljä kertaa tarkempi Full HD -resoluutioon verrattuna. Saat erittäin terävän kuvan tarkalla kontrastilla ja kirkkailla väreillä. UHD-ylösskaalaus mahdollistaa Full HD- ja HD Ready -kuvan ja HD TV -lähetysten muunnoksen entistäkin terävämmäksi.HDR10+ (High Dynamic Range)
  HDR10+ -teknologian (High Dynamic Range) ansiosta kuvan tummat ovat osat ovat erittäin tummia ja vaaleat osat kirkkaampia. Koe realistisempi kuva, jossa on enemmän värejä, vivahteita ja sävyjä.

  Dolby-kuva ja -ääni
  Dolby Vision- ja Dolby Atmos -teknologiat mahdollistavat erinomaisen kotiteatterikokemuksen. Dolby Vision -teknologia tuottaa elävät värit ja Dolby Atmos -teknologia luo upean äänen, joka ympäröi kuulijansa ja vie tämän toiminnan keskelle.

  Sisäänrakennettu Alexa
  Käytä ääntäsi kaukosäätimenä ja vaihda kanavaa lausumalla ääneen halutun kanavan nimi. Alexa mahdollistaa myös muun älykodin hallinnan, kuten termostaatin tai valaistuksen säätämisen.

  Saphi Smart TV
  Television katselu ei nykyään rajoitu enää televisiokanavien ja elokuvien katseluun, vaan se voi olla juuri sitä mitä sinä haluat. Philipsin kehittämä Saphi Smart TV tarjoaa nopeutta ja poikkeuksellista kuvanlaatua viihdemaailmaan. Älytelevisiosovellukset löytyvät mukavasti samasta paikasta, kuin muutkin television tärkeimmät ominaisuudet, joten niiden käyttäminen on nyt erittäin vaivatonta. Suositut suoratoistopalvelut, kuten YouTube, Netflix, Amazon Prime Video ynnä muut ovat vain parin klikkauksen päässä.

Näytön Koko

Näytön Resoluutio

Näytön Tyyppi

Smart-TV

Tuotteen Kunto

Tuotemerkki

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.