ALE!

Panasonic Lumix DMC-G80 +12-60mm OIS -järjestelmäkamera käytetty

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testatut, täysin toimivia, 1 kk takuu.

Linssipinnat naarmuttomat.

Kunto 9/10.

Shutter count 843.

Alkuperäispakkaus.

Panasonic Lumix DMC-G80 on tehokas ja monipuolinen järjestelmäkamera, joka kestää käyttöä haastavimmissakin olosuhteissa ominaisuuksista tinkimättä.

G80 -kamerassa on 16 megapikselin Digital Live MOS -kenno. Kennosta on poistettu alipäästösuodin joten se tuottaa erittäin teräviä kuvia tuoden yksityiskohdat paremmin esille. Kuvaa kirkkaan 2,36 miljoonan pisteen OLED -etsimen kautta tai suoraan kääntyvältä 3″ kosketusnäytöltä.

Kamerassa on käytetty kahta kuvanvakautusjärjestelmää joita pystytään hyödyntämään sekä video- että stillkuvauksen puolella. 5-akselinen DUAL I.S. 2 -kuvanvakaimessa on yhdistetty rungon ja objektiivin vakaus. Tärinää vaimentaa entisestään uudenlainen suljinmekanismi.

4K -videosta talteen täydellinen kuva 4K PHOTO -toiminnon avulla.  Kamera tukee videotallennusta 4K/30fps ja 1080p/60fps laadulla ja se on varustettu mikrofoniliitännällä. Runko on myös roiske- ja pölysuojattu joten se soveltuu myös erinomaisesti ulkokuvauksiin.

Joustavaa kuvaamista tarjoaa Post Focus -toiminto. Sen avulla voit koskettaa kohtaa jonka haluat olevan tarkka jopa kuvan ottamisen jälkeen. Focus stacking -toiminnolla voit kasvattaa terävyysaluetta pinoamalla sarjan otoksia yhdeksi kuvaksi.

Panasonicin 12-60mm f/3.5-5.6 on erinomainen yleiskuvaamiseen soveltuva objektiivi. Objektiivin kinovastaavuus on 24-120mm, jonka vuoksi polttoväli soveltuukin yleisimpiin kuvaustilanteisiin miljöökuvaamisesta henkilö- ja muotokuvaamiseen. Objektiivi on varustettu tehokkaalla Power OIS -kuvanvakaajalla, joka on yhteensopiva Panasonicin Dual I.S. -vakaajan kanssa. Automaattitarkennus on erittäin nopea ja lähes äänetön.

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.