ALE

Olympus PEN E-PM2 + Olympus M.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 II R käytetty

179,00 

Saatavuus: Tuote on varastossa. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kunto 9/10.

Olympus valkoinen PEN E-PM2 + Olympus M.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 II R hopeinen.

Olympus valkoinen PEN E-PM2 jatkaa erittäin suosittua, kompaktia sekä helppokäyttöistä PEN mini sarjaa. Erinomaisella, OM-D EM-5 kamerasta tuttu 16,2 megapikselin kenno takaa loistavan kuvanlaadun vaikeissakin olosuhteissa. Suurelta kolmen tuuman kosketusnäytöltä tarkennus on erittäin helppoa ja mukana tuleva kahva parantaa otetta huomattavasti. Jopa 8 kuvaa/s yltävän sarjakuvauksen ansiosta mikään tilanne ei jää kuvaamatta, E-PM2 kameralla valokuvaaminen on entistä hauskempaa.

Ammattilaistasoinen kamera, jonka voit ottaa mukaasi minne vain.

Se voi olla huomattavasti pienempi ja tyylikkäämpi kuin järjestelmäkamera, mutta älä anna sen hämätä! E-PM2 tarjoaa uskomattoman, ammattilaistasoisen optisen laadun tehokkaan kuvakennonsa ja kuvaprosessorinsa ansiosta – ne ovat samat kuin huippuluokan OM-D-kamerassa.

Tarkenna ja laukaise sekunnin murto-osassa sormenpäälläsi.

E-PM2:ssä yhdistyy nopeimpiin kuuluva automaattitarkennus ja nopeasti reagoiva kosketusnäyttö – joka avaa aivan uuden tavan kuvata. Sen avulla voit tarkentaa ja laukaista hetkessä sormenpäälläsi. Niin saat nopeat tilanteet tallennettua mitään menettämättä.

Tämä PEN vie käyttäjäystävällisyyden aivan uusille tasoille.

Olitpa missä tilassa vain, yksi painikkeen painallus vie sinut suoraan Live Guide -ohjetoimintoon, joka auttaa sinua saamaan eniten irti kuvistasi – älykkäiden ja entistäkin helppokäyttöisempien toimintojen ansiosta.

Tee kuvistasi vaikuttavia – 12 taidesuotimen ja 6 taide-efektin avulla.

Vie luovuutesi uudelle tasolle – 12 taidesuotimen ja 6 taide-efektin avulla, jotka on suunniteltu muuttamaan kuvasi ja videosi taideteoksiksi vain pienessä hetkessä kameran näytöllä. Kokeile ja ylläty, millaisia visuaalisia mestariteoksia pystyt kuvistasi luomaan!

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.