[Myyty] Nikon D3200 + 18-55 VR II (279€)

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Shuttercount 3759.

Kunto 9/10.

Hihna, akku, laturi, etsimen silmäsuojus, etu ja takatulpat.

Tämä 24,2 megapikselin CMOS-kennolla ja Nikonin suorituskykyisellä EXPEED 3 -kuvaprosessorilla varustettu järjestelmäkamera tuottaa erinomaisia kuvia ja Full HD -elokuvia.

Nikonin opastila helpottaa alkuun pääsyä ja näyttää muutamassa helpossa vaiheessa, miten saat upeita tuloksia. Esimerkkikuvat ja selkeät ohjeet auttavat varmistamaan, että voit kuvata juuri niin hyviä valokuvia ja elokuvia kuin olet aina halunnut.

Nikon D3200-kameralla tallennat elämän hienoimmat yksityiskohdat ja voit lähettää kuvat suoraan kamerasta mobiililaitteeseen, joten valokuvien ja elokuvien jakaminen onnistuu hetkessä.

Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6G VR II -objektiivi on yleiskäyttöön sopiva zoom-objektiivi, joka kulkee kompaktin kokonsa ansiosta kaikkialla.

Monipuolisiin kuvaustilanteisiin suunniteltu objektiivi on varustettu SWM-ultraäänimoottorilla, joka takaa nopean ja lähes äänettömän tarkennuksen.
Objektiivissa on VR II -kuvanvakaaja, joka takaa tarkat kuvat käsivaraltakin kuvattaessa.

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.