Marantz NR1508 5.2-kanavainen Full 4K Ultra HD viritinvahvistin

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kaukosäädin.

NR1508 AV-vastaanotin on suunniteltu tarjoamaan huikea äänielämys, ja siinä on laaja liitettävyys mukaanlukien sisäänrakennettu tuki langattomalle HEOS monihuonejärjestelmälle, jonka ansiosta voit nauttia lempimusiikistasi missä tahansa kotonasi. Voit selata ja toistaa musiikkia omasta musiikkikirjastostasi, verkon suoratoistopalveluista sekä tuhansista nettiradioista käyttäen ilmaista HEOS sovellusta älypuhelimille ja tableteille, tai uppoutua täysin tuettuun HiRes-musiikin uskomattoman realistiseen maailmaan. NR1508:ssa on myös Bluetooth- ja AirPlay-yhteensopivuus, joten voit suoratoistaa musiikkia mistä tahansa yhteensopivasta laitteesta. Korkean resoluution surround-ääniraitoja varten NR1508:ssa on kehittynyt 32-bittinen DSP-prosessointi, joka tukee kaikkia yleisimpiä ääniformaatteja, mukaan lukien Dolby TrueHD sekä DTS-HD Master Audio. Sen vahvistinosa sisältää suuren virranantokyvyn kanavakohtaiset tehotransistorit, ja samanlaisen piiritopologian kaikille 5 kanavalle, ja on myös yhteensopiva 4 ohmin kaiuttimien kanssa.

Video-osassa on 6 HDMI-tuloa (mukaan lukien 1 etupaneelissa), jotka ovat täysin yhteensopivia viimeisimmän 4K Ultra HD -videospesifikaation kanssa, mukaan lukien 60 Hz Full Rate sisältö, 4:4:4 Pure Color, BT.2020 , HDR- ja Dolby Vision-yhteensopivuus. Se on myös HDCP 2.2 -yhteensopiva mahdollistaen 4K Ultra HD kopiosuojattun sisällön toiston. HLG (Hybrid Log Gamma) läpivienti tulevaisuuden HDR-lähetyssisällölle tulee tuetuksi firmwarepäivityksen myötä. Kuten HEOS-sovellus, myös Marantz 2016 AVR Remote-ohjaussovellus on ilmainen Android- ja iOS-alustoille Applen sovelluskaupasta, Google Playsta ja Amazon Appstoresta.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

 • 5-kanavainen vahvistin, 85 W per kanava (6ohm kuormaan)
 • 4K:/60 Hzn Full-Rate läpivienti, 4:4:4 väriresoluutio, HDR ja BT.2020, sekä Dolby Vision -yhteensopivuus ja Hybrid Log Gamma (HLG tulevan firmwarepäivityksen myötä)
 • 6 HDMI-tuloa (sisältäen 1 edessä) täydellä HDCP 2.2 -tuella
 • Dolby® TrueHD ja DTS-HD Master Audio™ dekoodaus
 • Sisäänrakennettu Wi-Fi 2,4 GHz: n / 5 GHz: n dual band tuki
 • HEOS langaton monihuoneintegraatio
 • AirPlay, Bluetooth, Internet-radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, verkkoäänentoisto
 • DSD (2.8 / 5.6MHz), FLAC, ALAC ja WAV-tuki
 • Audyssey MultEQ, dynaaminen äänenvoimakkuus ja dynaaminen EQ
 • Värikoodatut kaiutinliittimet, asennusavustin, kehittynyt graafinen käyttöliittymä, Marantz 2016 AVR Remote sovellus
 • Älykäs ECO-tila, on/off/auto asetuksella

 

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.