LG SK9Y soundbar kotiteatteri 5.1.2

479,00 

Saatavuus: Tuote on varastossa. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Testattu, täysin toimiva, 12 kk takuu.

Sisältää ALV 24%.

Uudenveroinen, kerran koekäytetty.

Kaukosäädin.

Chromecast audio ja Wifi.

Koe elokuvateatterin äänenlaatu kotisohvallasi. LG SK9Y 5.1.2-kanavaisella 500W -soundbar langattomalla subwooferilla ja Dolby Atmos -äänellä tuo upean äänentoistoon kotiisi.

  • 500 wattia, Dolby Atmos.
  • Korkean resoluution äänentoisto, 4K-läpivienti.
  • LG SK9Y 5.1.2-kanavainen soundbar langattomalla subwooferilla takaa uskomattoman vahvan äänen, joka tempaisee sinut mukaansa tapahtumien keskipisteeseen, katsoitpa sitten elokuvia tai pelasit pelejä. Laadukas soundbar takaa kirkkaan äänenlaadun, korkean resoluution äänentoiston ja äänen ylösskaalauksen. Wi-Fin ja sisäänrakennetun Chromecastin ansiosta voit helposti suoratoistaa ja kuunnella musiikkia soundbarista. Tyylikäs soundbar tukee Googlen ääniohjausta ja on yhteensopiva LG-televisioiden kanssa.Dolby Atmos: Dolby Atmos avaa kokonaan uuden maailman. Legendaarinen Dolby Atmos -ääni liikkuu tilassa kolmiulotteisesti ja luo kuulijalle uskomattoman realistisen tilaäänikokemuksen.4K-läpivienti ja 4K-ylösskaalaus: Soundbarissa on 4K-läpivienti ja 4K-ylösskaalaus, mikä tehostaa heikompaa äänenlaatua erittäin teräväksi.Langaton subwoofer: Subwoofer tehostaa järjestelmän äänentoistoa ja takaa korkean äänenlaadun. Subwoofer yhdistetään soundbar-kaiuttimeen langattomasti.Chromecast: Wi-Fin ja sisäänrakennetun Chromecastin avulla voit suoratoistaa musiikkia Spotifystä, Deezeristä, AirPlaystä ja muista palveluista. ThinQ-sovelluksella voit määrittää makuusi sopivat asetukset eri musiikkigenreille. SK9 on yhteensopiva Googlen ääniohjauksen kanssa.Bluetoothin välityksellä voit yhdistää älypuhelimesi suoraan LG-soundbariin ja suoratoistaa musiikkia langattomasti.LG Sound Sync-tekniikka mahdollistaa soundbar kotiteatterin langattoman liitännän yhteensopivaan LG-televisioon.ARC (Audio Return Channel): ARC-ominaisuuden ansiosta et tarvitse lisää kaapeleita. Sen ansiosta voit siirtää audiosignaalin yhteensopivasta televisiosta kaiuttimeen jo käytössä olevan HDMI-kaapelin kautta.Mukana myyntipakkauksessa:
    – LG SK9Y -soundbar
    – Subwoofer SPK8-W

 

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.