LG SK10Y soundbar kotiteatteri 5.1.2

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva.

Tehdastakuu voimassa 01.2021 asti.

Laadukas LG SK10Y 5.1.2-kanavainen soundbar langattomalla subwooferilla tuo kotiisi huippuluokan äänentoiston. Dolby Atmos -ääni, äänen ylösskaalaus ja Maridian Audio -teknologia luovat vahvan, kristallinkirkkaan äänen huoneeseen kuin huoneeseen.

 • 550 wattia, Dolby Atmos
 • Meridian Audio -teknologia
 • Korkean resoluution äänentoisto, 4K-läpivienti
 • Laadukas LG SK10Y 5.1.2-kanavainen 550W -soundbar tuo upeaa syvyyttä äänentoistoon. Ylöspäin suunnatut kaiuttimet heijastavat äänen ensin kattoon ja sen jälkeen takaisin kaiuttimiin, mikä on tuo äänentoistoon syvyyttä ja monikerroksisuutta. Wi-Fin ja sisäänrakennetun Chromecastin ansiosta voit suoratoistaa ja kuunnella musiikkia korkealla resoluutiolla. Tyylikäs soundbar tukee Googlen ääniohjausta ja on yhteensopiva LG-televisioiden kanssa.Meridian Audio -teknologia: LG on yhdistänyt voimansa Meridian Audion kanssa, joka on tunnettu huipputehokkaasta ja korkealaatuisesta äänestään. Meridian tuo mukanaan maailmanluokan basso- ja tilaosaamisensa, minkä ansiosta LG SK10Y -soundbarin ääni on huippulaadukasta huoneessa kuin huoneessa.Dolby Atmos: Dolby Atmos avaa kokonaan uuden maailman. Legendaarinen Dolby Atmos -ääni liikkuu tilassa kolmiulotteisesti ja luo kuulijalle uskomattoman realistisen tilaäänikokemuksen.

  4K-läpivienti ja 4K-ylösskaalaus: Soundbarissa on 4K-läpivienti ja 4K-ylösskaalaus, mikä tehostaa heikompaa äänenlaatua erittäin teräväksi.

  Langaton subwoofer: Subwoofer tehostaa järjestelmän äänentoistoa ja takaa korkean äänenlaadun. Subwoofer yhdistetään soundbar-kaiuttimeen langattomasti.

  Chromecast: Wi-Fin ja sisäänrakennetun Chromecastin avulla voit suoratoistaa musiikkia Spotifystä, Deezeristä, AirPlaystä ja muista palveluista. ThinQ-sovelluksella voit määrittää makuusi sopivat asetukset eri musiikkigenreille. SK10 on yhteensopiva Googlen ääniohjauksen kanssa.

  Bluetoothin välityksellä voit yhdistää älypuhelimesi ja muut yhteensopivat laitteesi suoraan LG-soundbariin ja suoratoistaa musiikkia langattomasti.

  LG Sound Sync -tekniikka mahdollistaa soundbar kotiteatterin langattoman liitännän yhteensopivaan LG-televisioon.

  ARC (Audio Return Channel): ARC-ominaisuuden ansiosta et tarvitse lisää kaapeleita. Sen ansiosta voit siirtää audiosignaalin yhteensopivasta televisiosta kaiuttimeen jo käytössä olevan HDMI-kaapelin kautta.

  Täydellinen yhteensopivuus: SK10Y on täydellisen yhteensopiva 65″ LG OLED ja SUPER UHD -televisioiden kanssa.

  Mukana myyntipakkauksessa:
  – LG SK10Y -soundbar
  – Subwoofer SPK8-W
  – Käyttöohjeet
  – MA7-kaukosäädin ja 2xAAA-paristot
  – Optinen kaapeli
  – Seinäkiinnike

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.