LG SJ8 soundbar

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kaukosäädin.

4.1 -kanavainen LG SJ8 soundbar langattomalla bassokaiuttimella tekee TV:n katselusta entistäkin parempaa. Ultraohut, 38 mm korkea soundbar takaa täydellisen äänen ja ainutlaatuisen kotiteatterikokemuksen.

  • 4.1 -kanavainen 300 W ääni
  • 4K-läpivienti
  • Erittäin ohut muotoilu
  • 4.1 -kanavainen LG SJ8 soundbar langattomalla bassokaiuttimella sopii täydellisesti yhteen televisiosi kanssa Fit Kit -telineen ansiosta, joka yhdistää TV:n ja kaiuttimen saumattomasti. Nauti voimakkaasta, korkealaatuisesta äänestä joka on kuin elokuvateatterissa. Kirkkaat korkeat äänet ja langaton bassokaiutin täydentävät toisiaan. WiFi ja Google Cast -yhteys mahdollistavat musiikin suoratoiston langattomasti älylaitteiltasi.4.1 -kanavainen ääni: 4.1 -kanavainen 300 W ääni tarjoaa ihanteellisen äänentoiston pieniin tiloihin. Se täyttää huoneen korkealaatuisella äänellä neljän ainutlaatuisesti suunnitellun kaiuttimen sekä lisäpotkua tuovan bassokaiuttimen kautta.Monikanavainen Hi-Res audio: SJ8 soundbar tukee korkean resoluution AIFF-äänitiedostoja, joten voit nauttia entistäkin korkealaatuisemmasta äänentoistosta. Voit myös toistaa uusimpia monikanavaisia WAV- ja FLAC -äänitiedostoja.HDMI 4K läpivienti/skaalaus (HDMI 2.0): SJ8 soundbar mahdollistaa 4K Ultra HD -videosignaalin läpiviennin yhteensopivalle näytölle. Se kykenee myös muuntamaan alhaisemman resoluution kuvan 4K Ultra HD -laatuiseksi, joten voit nauttia parhaasta saatavilla olevasta kuvanlaadusta.Langaton aktiivi-bassokaiutin: Bassokaiutin yhdistetään soundbar-kaiuttimeen langattomasti. Se tehostaa järjestelmän äänentoistoa ja tuottaa voimakkaan bassoäänen.Wi-Fi ja Google Cast: Sisäänrakennetun Google Cast -ominaisuuden ansiosta voit suoratoistaa sisältöä Apple-, Android- ja Windows-laitteiltasi suoraan kaiuttimesta.BT-Fi: Enää sinun ei tarvitse manuaalisesti vaihtaa eri sisällön lähteiden välillä. LG:n BT-Fi -ominaisuus vaihtaa yhdistämistapaa automaattisesti, kun toistat ääntä eri lähteistä.Myyntipakkaukseen sisältyy:
    – LG SJ8 soundbar
    – Langaton bassokaiutin SPJ8b
    – Kaukosäädin (2x AAA-paristo)
Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.