LG OLED55B8 SMART 4K ULTRA HD OLED TELEVISIO

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva.

Tehdastakuu vomassa 12.2020 asti.

Magic remote.

LG B8 –  Koe elokuvateatterimainen katselukokemus omalla kotisohvallasi ja surffaa netissä sujuvasti.

Tässä OLED-TV:ssä on paljon erilaisia toimintoja, jotka on suunniteltu selkeiksi ja yksinkertaisiksi käyttää. Television katselun lisäksi pystyt kuuntelemaan musiikkia tai katsomaan lempiohjelmiasi suoraan esim. Netflixistä kaukosäädintä käyttämällä. Helppokäyttöinen webOS 3.5 -käyttöliittymä tekee television katselusta entistä sujuvampaa ja hauskempaa.

Mullistava pikselien himmennysteknologia tuottaa täydellisen mustan ilman valovuotoa ja tarjoaa rajattoman kontrastisuhteen. LG OLED -television täydellinen musta tuo esiin täydellisten värien upeat ihmeet. Sen 10-bittinen paneeli tuottaa yli miljardi vivahteikasta väriä.

Active HDR poikkeaa muista HDR-teknologioista
LG OLED -televisio tukee ensiluokkaista HDR-sisältöä, joka on masteroitu Dolby VisionTM -tekniikalla, ja on yhteensopiva myös yleisten HDR10- ja HLG-tekniikoiden kanssa. LG:n oma Active HDR -prosessi optimoi HDR-kuvanlaadun kuva kuvalta, jotta voit nauttia elävämmästä ja todentuntuisemmasta katselukokemuksesta.

55″ 4K UHD OLED TV

  • Perfect Black & Contrast
  • 4K Cinema HDR
  • A7 Intelligent Processor
  • Dolby Atmos
  • HDR10, Dolby Vision & HLG
  • LG webOS 4.0 Smart TV
  • 4x HDMI, 3x USB
Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Näytön Koko

Näytön Resoluutio

Näytön Tyyppi

Smart-TV

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.