(Myyty) Denon AVR-X550BT viritinvahvistin Bluetooth

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kaukosäädin.

Denon AVR-X550BT:n teholuokitus on 130 W/kanava, joten sillä saa rakennettua laadukkaan kotiteatterin huokeaan hintaan. Elokuvien ja ohjelmien nautittavuuden takaa Full 4K Ultra HD ja Dolby Vision sekä viisi HDMI-tuloa (ja yksi lähtö) medialähteidesi tueksi. AVR-X550BT tukee myös Bluetoothia saumatonta musiikin suoratoistoa varten.

Yleistä
5.2-kanavainen Denon AVR-X550BT AV-vahvistin mahdollistaa laadukkaan kotiteatterin huokeaan hintaan. Katso lempielokuviasi ja -ohjelmiasi poikkeuksellisen selkeällä kuvalla, josta pitää huolen Full 4K Ultra HD, Dolby Vision ja HDCP 2.2. Striimaa musiikkia sisäänrakennetulla Bluetoothilla tai toista MP3, WMA, FLAC ja MPEG-4/AAC tiedostoja etupaneelin USB-portin kautta. Ohjatut alkuasetukset sekä automaattinen huonekorjaus tekevät laitteen käyttöönotosta helppoa. Ja yli 100 vuoden kokemuksella ääniteknologiasta Denon AVR-X550BT takaa äänenlaadun ja kuvan kirkkauden, jotka parantavat kotiteatterisi jokaista osa-aluetta.

Tehokas 5-kanavainen vahvistin ECO-tilalla
AVR-X550BT:ssä on erilliset korkean virran vahvistimet joka kanavassa, joiden avulla se tuottaa suurta 130 W tehoa kanavaa kohti (6 Ohms, 1 kHz, 1%, 1 Ch. drive). Matalaimpedanssisten ajurien ansiosta vahvistimen kanssa voi käyttää kaiuttimia laajalla skaalalla ja luoda tasapainoisen, musiikillisen äänen. AVR-X550BT:ssä on 5 HDMI-tuloa, joissa on HDP 2.2 -tuki sekä 4K/60 Hz signaalin läpikierrätys.

ANNA PERINTEISILLE KUVALÄHTEILLE UUSI ELÄMÄ
AVR-X550BT:n edistyksellinen video-osiossa on 3 HDMI-tuloa, joissa on Full 4K Ultra HD, HDR (High Dynamic Range), BT.2020, Wide Color Gamut, 4:4:4 värikäsittely, 21:9 ja 3D-videon läpikierrätys, Dolby Vision yhteensopivuus ja HLG (Hybrid Log-Gamma) läpikierrätyksen tuki. Sisääntulot ovat myös yhteensopivia HDCP 2.2 kopiosuojatun materiaalin kanssa.

ASENNA JA YHDISTÄ HELPOSTI
Laitteen mukana tuleva AVR-X550 pikaopas tarjoaa yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuasetuksia varten. Kun olet yhdistänyt televisiosi AVR-X550BT:hen HDMI:n kautta, Denonin aputyökalu ilmestyy näytölle ja avustaa sinua askel askeleelta. Laitteen takapaneelissa on värikoodatut kaiutinterminaalit vaakarivissä, joten kaiutinkaapeleiden organisointi ja kytkeminen on todella helppoa. Lisäksi vahvistimen mukana tulee mittausmikrofoni, joka säätää kriittisiä parametreja luodakseen sinun kuuntelutilaasi varten optimoidun äänenlaadun.

BLUETOOTH SISÄÄNRAKENNETTUNA
Lempimusiikkisi on kätesi ulottuvilla. Striimaa musiikkia suoraan tietokoneeltasi tai älylaitteestasi AVR-X550BT:n sisäänrakennetun Bluetoothin kautta. Se muistaa jopa kahdeksan paritettua Bluetooth-laitetta, joten myös läheisesi voivat jakaa musiikkiaan ja nauttia AVR-X550BT:n äänenlaadusta. Suoratoistoa varten sinun tarvitsee vain valita Denon AVR-X550BT älylaitteesi Bluetooth-valikosta.

KORKEARESOLUUTIOISTA MUSIIKKIA ETUPANEELIN USB-PORTIN KAUTTA
Lukuisten analogisten ja digitaalisten kuva- ja ääniliitäntöjen lisäksi AVR-X550BT:n etupaneelissa on USB-portti, jonka kautta voit kätevästi toistaa musiikkia. Se on yhteensopiva monien kannettavien USB-laitteiden kanssa ja tukee MP3, WMA, FLAC sekä MPEG-4/AAC tiedostoja. Haluat sitten kuunnella uusinta MP3-kappalettasi tai nautiskella audiofiilitasoista FLAC-äänitettä, etupaneelin kautta saat lempikappaleesi helposti ja nopeasti kuuluviin.

YHTEENSOPIVA DENON HEOS LINKIN KANSSA
Yhdistä AVR-X550BT Denon HEOS Linkiin (myydään erikseen) ja voit striimata musiikkia langattomasti fantastisella äänenlaadulla. HEOS Linkin ansiosta AVR-X550BT voi soittaa lukuisia suoratoistopalveluita, kuten Spotify, TIDAL ja Deezer. HEOS Linkin välityksellä voit lisätä myös HEOSin monihuoneominaisuudet kotiteatteriisi, ja soittaa eri huoneissa eri kappaleita tai samaa musiikkia joka huoneessa. HEOSia voi myös hallita Amazon Alexan puheohjauksella, mikäli Alexa on saatavilla alueellasi. HEOS tuo käyttöösi lisää musiikkia ja joustavamman käytettävyyden upealla Denon-laadulla.

Mitat 434 × 319 × 151
paino 7,5 kg

Tuotemerkki

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.