Chorus Compact 662 kaiuttimet mustat

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Ilmainen toimituskulu Postin noutopisteeseen.

Käytetyt Compact 662. Hinta parille. Suojaverkot on.
Äänenlaatu täyttää vaa­tivankin hifinauttijan toiveet. Te­ho­kas, mutta pienikokoinen 662 so­veltuu erinomaisesti kotiteatteriin tai moni­kanava ­musiikin kuunteluun.

Compact 662 on toteutettu kaks­tie ­rakenteella. Basso­keskiääni on kool­taan viisi tuumaa, elementissä on pitkä lineaarinen liikepoikkeama. Diskantti­elementissä on 19 mm:n alumiini­kalotti, jonka edessä on Choruksen omaa käsialaa oleva suun­tain. Suuntaimen käyttö mah­dol­­listaa kummankin elementin suunta­kuvioiden sovittamisen mah­dol­lisimman samanlaiseksi jako­ taajuus­alueen ympäristössä, jolloin kaiutin toistaa tasaisesti myös sivu­suuntiin. Lisäksi suuntain poistaa diff­raktioita ja parantaa merkittävästi stereo­kuva­ominaisuuksia.
Järjestelmä: 2-tie TransFlex-kotelo
Elementit: Matalat: 145 mm PP-kartio
Korkeat: 19 mm suuntaimella
Taajuusvaste: 49 – 20 000 Hz
Impedanssi: 8 Ω
Tehonkesto: Lyhytaikainen: 150 W
Pitkäaikainen: 85 W
Suositeltava vahvistinteho: 20 – 150 W
Jakotaajuudet: 2 000 Hz
Herkkyys: 84 dB / 2,83 V / 1 m
Magneettisuojaus: kyllä
Mitat (K x L x S): 300 x 167 x 220 ( + 12) mm

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.