ALE

Canon EOS M200 järjestelmäkamera + 15 – 45 mm objektiivi käytetty

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kunto 9/10.

Canon EOS M200 BK M15 -järjestelmäkameralla ja 15 – 45 mm IS STM -objektiivilla otat upeita kuvia. 24,1 megapikselin APS-C CMOS -kennolla varustettu pienikokoinen kamera kuvaa myös 4K-resoluution videoita.

Kuvakenno: Kamerassa on 24,1 megapikselin APS-C CMOS -kuvakenno ja DIGIC 8 -kuvaprosessori, jotka tuottavat äärimmäisen yksityiskohtaisia kuvia.

Objektiivin kiinnitys: EF-M (yhteensopiva EF- ja EF-S-objektiivien kanssa kiinnityssovittimella).

EF-M-objektiivi: Kameran mukana tulee päivittäiselle käytölle sopiva EF-M 15 – 45 mm -objektiivi, jonka hiljainen STM-askelmoottori sekä optinen kuvanvakain takaavat terävät ja hyvin tarkennetut kuvat.

Automaattitarkennus: Kamerassa on automaattitarkennusjärjestelmä, joka voi hyödyntää jopa 143 eri tarkennuspistettä objektiivista riippuen.

Erinomainen hämäräkuvaus: 100 – 25600 ISO-herkkyyden ansiosta otat laadukkaita kuvia myös vähäisessä valaistuksessa.

Näyttö: Kamerassa on 180 astetta käännettävä 3-tuumainen ja 1040k-pisteinen LCD-kosketusnäyttö, jonka avulla rajaat helposti oma- ja ryhmäkuvat. Voit myös mukauttaa kameran asetuksia kosketusnäytön kautta.

Videokuvaus: Järjestelmäkamera voi kuvata 4K-videoita 24 kuvan ruutunopeudella, Full HD -videoita 60 kuvan ruutunopeudella, tai 720p-videoita 120 kuvan ruutunopeudella (NTSC). Voit myös hyödyntää useita lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi stereoääniä, manuaalitarkennusta ja mukautettavaa ruutunopeutta.

NFC-tuettu Wi-Fi: Wi-Fi-yhteyden avulla voit käyttää kameraa langattomasti, sekä siirtää kuvia älypuhelimille ja Windows- tai Macintosh-tietokoneille. Kätevän NFC-tuen ansiosta voit yhdistää kameran älypuhelimeesi vain yhdellä kosketuksella.

Lisäominaisuudet:
– Kasvo- ja silmätunnistus – Creative Assist -tila – Ajastettu kuvaus
– Objektiivipohjainen digitaalinen optimisaatio
– Automaattinen valkotasapaino
– Integroitu salama
– 14-bit RAW- sekä JPEG-formaatit
– USB-yhteys
– HDMI-yhteys
– Tuki SD-, SDHC- ja SDXC-muistikorteille

Myyntipakkaukseen sisältyy:
– R-F-4-kamerasuojus
– EM-200DB-kamerahihna
– LC-E12E-laturi
– LP-E12-akku
– EF-M 15 – 45 mm f/3.5-6.3 IS STM -objektiivi
– Virtajohto
– Käyttöohjeet

 

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.