Canon EOS M100 CSC +15-45 IS STM käytetty

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, takuu 1 kk.

Kunto 9/10.

Alkuperäispakkaus.

Canon EOS 100M on pieni, tyylikäs ja monipuolinen CSC-kamera, jossa on 15-45mm IS STM -objektiivi ja 24.2 Mpix APS-C CMOS -kenno. Kompaktin kokonsa ansiosta kameraa on helppo kuljettaa mukana ja lisäksi kuvien jakaminen on helppoa.

 • 24.2 Mpix APS-C -kenno, musta kamera ja objektiivi
 • 3 tuuman Vari-angle-kosketusnäyttö
 • WiFi, NFC, Bluetooth
 • EF-M-objektiiviliitäntä mahdollistaa erilaisten EF-M-objektiivien käytön aina kameran normaalista 22mm objektiivista pitkään 55-200mm zoomiin. Voit myös liittää kameraan Canonin EF-S-objektiiveja käyttämällä adapteria (myydään erikseen).EF-M-objektiivi: Kameran mukana tulee EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 objektiivi, jossa on kolminkertainen optinen zoomi. Kameran moottori on hiljainen ja sisäänrakennettu kuvanvakaaja pitää huolen siitä, että kuvista tulee teräviä ja tarkkoja.Automaattinen tarkennus: Kahden pikselin CMOS AF-järjestelmä seuraa tarkennuskohdetta sulavasti pitäen videon pääkohteen terävänä ja antaen taustalle elokuvallista syvyyttä.ISO-herkkyys: Kamerassa on 100-25600 ISO-herkkyys, joka mahdollistaa yksityiskohtaiset kuvat myös hämärässä valaistuksessa.Kosketusnäyttö: Suuri 1040k pisteen 3-tuumainen TFT LCD Vari-Angle -kosketusnäyttö voidaan kääntää 180 astetta ja antaa sinun ottaa omakuvia erilaisista kuvakulmista. Asetuksia on vaivatonta ohjata kosketusnäytöltä.Videokuvaaminen: Kamera tallentaa yksityiskohtaista Full HD 1920 x 1080 60 fps videokuvaa stereoäänellä.Helppo jakaminen: Voit jakaa kuvat ja videot helposti perheen ja ystävien kanssa vain muutamassa sekunnissa Bluetoothin ja NFC-toiminnon ansiosta.Photo Companion -sovelluksen kautta löydät vinkkejä valokuvaamiseen. Sovellus antaa ohjeita ja inspiroi kokeilemaan uudenlaisia tapoja tallentaa hetkiä ja näkymiä. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteissa.Muita ominaisuuksia:
  – Max. 6,1 fps jatkuva kuvaus
  – Sisäänrakennettu salama, jossa on punasilmäisyyden esto
  – JPEG- ja RAW-kuvaformaatit
  – MP4-videoformaatti
  – WiFi ja Bluetooth NFC-toiminnolla
  – Micro USB – ja Micro HDMI -liitännät
  – Kamera tukee SD-, SDHC- ja SDXC-muistikorttejaMyyntipakkaus sisältää:
  – Canon EOS M100 CSC-kameran runko
  – EF-M 15-45 S IS STM -objektiivi
  – Linssin suojus
  – Objektiivin pölysuoja
  – Kameran suojus
  – Hihna
  – Liitäntäkaapeli
  – Akun laturi
  – Akkupakkaus
  – Virtajohto
Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.