[Myyty] Canon EOS 5D Mark II (429€)

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kunto 8/10.

Shutter Count. Kuvausmäärä 51 111.

Mukana hihna, laturi, Compact Flash 8 GB.

Ominaisuudet

  • 21,1 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno
  • DIGIC 4 -prosessori
  • ISO-herkkyys laajennettavissa arvoon 25 600
  • Full HD -videokuvaus (1080, 30 kuvaa/s)
  • Suuriresoluutioinen 3,0 tuuman VGA LCD -näyttö ja Kuvaus näytöllä -tila
  • Jopa 3,9 JPEG-kuvaa sekunnissa kortin kapasiteetin mukaan
  • 9 pisteen automaattitarkennus ja 6 aputarkennuspistettä
  • Magnesiumseoksesta valmistettu runko

21,1 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno

EOS 5D Mark II:n täysikokoinen (36 mm x 24 mm) CMOS-kenno mahdollistaa luovan kuvauksen. Nauti aidosta laajakulmaisesta kuvasta suuren ja selkeän etsimen kautta ilman rajaus- tai suurennuskertoimia. Uudelleen suunnitellut pikselit minimoivat kohinan, ja 21,1 megapikselin resoluutio ylittää johtavien kuvatoimistojen vaatimukset.

DIGIC 4 -prosessori

Canonin DIGIC 4 -prosessori tuottaa yhdessä EOS 5D Mark II:n kuvakennon kanssa erinomaisen värintoiston ja hienot sävyliu’ut. DIGIC 4 mahdollistaa lyhyen käynnistysajan, kasvojentunnistuksella tapahtuvan tarkennuksen Kuvaus näytöllä -tilassa ja teräväpiirtovideoiden tallennuksen..

Suuri ISO-herkkyys

EOS 5D Mark II mahdollistaa kuvauksen käsivaralta heikossa valaistuksessa, sillä sen ISO-herkkyys on jopa 6 400. Jos salaman käyttöä pimeässä on vältettävä, ISO-herkkyys voidaan laajentaa asetukseen 25 600.

Full HD -videokuvaus

EOS 5D Mark II täydentää stillkuvausta täysteräväpiirtotarkkuudella tapahtuvalla videotallennuksella (1080). Käyttäjät voivat kuvata video-otoksia muistikortille sekä tallentaa stillkuvia. HDMI-liitännän avulla video-otokset ja kuvat voidaan toistaa teräväpiirtotelevisiosta HD-tarkkuudella.

3,0 tuuman suuriresoluutioinen nestekidenäyttö

3,0 tuuman Clear View -nestekidenäytöllä on 920 000 kuvapisteen resoluutio, laaja katselukulma ja kaksinkertainen heijastuksia ehkäisevä pinnoite – kuva on terävä ja tarkka monenlaisissa olosuhteissa. Kuvaus näytöllä -tila näyttää elävän etsinkuvan ja mahdollistaa kolme automaattitarkennustapaa nestekidenäytöllä: nopea tila, elävä tila ja elävä kasvojentunnistustila, joka tarkentaa ja lukittuu kuva-alalta tunnistettuihin kasvoihin.

Jopa 3,9 kuvaa sekunnissa

EOS 5D Mark II mahdollistaa jatkuvan kuvauksen jopa nopeudella 3,9 kuvaa sekunnissa. Kuvattaessa JPEG-kuvia UDMA-kortille vain kortin kapasiteetti rajoittaa kuvasarjan kuvien enimmäismäärää.

9 pisteen AF-järjestelmä ja 6 aputarkennuspistettä

Canonin AF-järjestelmä, jossa on 9 valittavaa pistettä ja 6 aputarkennuspistettä, varmistaa tarkan automaattitarkennuksen.

Yhdysrakenteinen EOS-puhdistusjärjestelmä

Canonin yhdysrakenteinen pölynpuhdistusjärjestelmä suojaa kuvia pölyltä kolmella tavalla: vähentämällä sisäistä pölynmuodostusta, käyttämällä kennonpuhdistusmekanismia ja poistamalla piintyneet pölyhiukkaset Digital Photo Professional -ohjelmistolla (kameran mukana).

Kestävä ja pienikokoinen

Magnesiumseosrakenteen, sääsuojauksen ja sulkimen 150 000 laukaisun keston ansiosta EOS 5D Mark II toimii yhtä luotettavasti kuvauskeikalla kuin studiossakin.

 

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.