[Myyty] Canon EOS 200D DSLR kamera + 18-55mm (249€)

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Shutter Count 12971.

Canon EOS 200D DSLR -järjestelmäkameralla kuvaat upeita valokuvia ja laadukkaita videoita. Kamerassa on 24,2 megapikselin APS-C -kenno, käytännöllinen 3″ Vari-Angle-näyttö ja Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus. Mukana 18-55mm DC III -objektiivi.

 • 24,2 megapikselin APS-C-kenno
 • Käännettävä 3″ Vari-Angle-kosketusnäyttö
 • WiFi, NFC, Bluetooth
 • Canon EOS 200D DSLR on helppokäyttöinen digitaalinen järjestelmäkamera, jolla tallennat korkealuokkaisia kuvia, olitpa sitten ammattilainen tai aloittelija. Käytännöllinen Vari-Angle-näyttö mahdollistaa kuvaamisen hankalistakin kulmista. Kompaktikokoinen kamera kulkee helposti mukana kaikkialle. Ota valokuvia tai tallenna laadukasta Full HD -videokuvaa 60 fps nopeudella.Canon 18-55 DC objektiivi: 18-55 mm DC III -objektiivissa on EF-S-liitäntä ja se tarjoaa laajat kuvausmahdollisuudet aina muotokuvista maisemakuvaukseen. Objektiivin f/3.5-5.6 aukko varmistaa laadukkaat kuvat kaikissa ympäristöissä ja valaistusolosuhteissa ilman epäterävyyksiä.APS-C-kenno: Kamerassa on 24,2 megapikselin APS-C-kenno, joka takaa selkeät kuvat myös hämärässä. DIGIC 7 -kuvaprosessorin ansiosta kameran toiminta on nopeaa ja sujuvaa. Kenno mahdollistaa upeat kuvat myös lähietäisyydeltä.Canon EF/EF-S -objektiiviliitäntä: Kameraan voidaan yhdistää useita EF- tai EF-S -liitännällä varustettuja objektiiveja.Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen ansiosta saat tarkat kuvat myös liikkuvista kohteista. Joka pikselissä on erilliset valodiodit RGB- ja IR-valolle, ja kamera voi lukea niitä yhdessä tai erikseen kuvan ottamiseksi.Vari-Angle-näyttö: Käännettävän 3 tuuman kosketusnäytön avulla voit päästää luovuutesi valloilleen ja voit kokeilla uusia kuvakulmia. Voit käyttää kuvaamiseen jopa näyttöä tai viiveetöntä optista etsintä, joka näyttää 95 % näkymästä.Sarjakuvaus: Kamerassa on jatkuva saumaton sarjakuvaus 5 fps nopeudella.

  Muita ominaisuuksia:
  – 9 pisteen automaattitarkennus
  – Jatkuvasti käytössä oleva Low Energy Bluetooth -yhteys helppoon jakamiseen
  – WiFi, NFC
  – ISO-arvo jopa 25600
  – Automaattinen valkotasapainon säätö
  – Sisäänrakennettu salama
  – 14-bit RAW- ja JPEG-kuvaformaatit
  – 3,5 mm stereominijakki
  – USB 2.0 -portti
  – HDMI-portti
  – Tukee SD-, SDHC- ja SDXC-muistikortteja

  Myyntipakkaus sisältää:
  – Canon EOS 200D -runko
  – 18-55mm DC objektiivi
  – EF-silmäkupu
  – Kameran suoja
  – Leveä kantohihna
  – Laturi
  – Virtajohto

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.