ALE

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM käytetty

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testattu, täysin toimiva, 1 kk takuu.

Kunto 8/10.

Ulkoisesti käytönjälkiä.

Etu ja takatulpat, Tamron UV MC 77mm suodin, vastavalusuoja.

Linssipinnat naarmuttomat.

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM on monikäyttöinen ammattikäyttöön suunniteltu telezoom-objektiivi. Tässä lujatekoisessa objektiivissa on neljän askeleen kuvanvakain ja erikoislinssielementit.

 • Laadukas L-sarjan telezoom-objektiivi
 • Muuttumaton suurin valovoima (f/2.8)
 • Neljän askelen optinen kuvanvakain
 • Fluoriitti- ja UD-linssielementit
 • Entistä kestävämpi
 • Vähimmäistarkennusetäisyys 1,2 m
 • Kosteus- ja pölysuojaus
 • Automaattitarkennus rengasmallisella ultraäänimoottorilla
 • L-sarjan laatua

  L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

  Suuri ja muuttumaton valovoima

  Suuren f/2,8-valovoiman ansiosta kuvaaminen onnistuu käsivaralla myös heikossa valaistuksessa. Valovoima säilyy muuttumattomana koko zoomausalueella. Suuri valovoima mahdollistaa myös terävyysalueen monipuolisen säädön.

  Kuvanvakain

  Canonin neljän askeleen kuvanvakaimen ansiosta EF 70-200mm f/2.8 IS II USM sopii erinomaisesti kuvaamiseen heikossa valaistuksessa myös silloin kun jalustaa ei voi käyttää. Kuvanvakainjärjestelmä mahdollistaa valotusajan määrittämisen jopa neljä askelta normaalia pidemmäksi ilman kuvien sumentumista.

  Fluoriitti- ja UD (ultra-low dispersion) -linssielementit

  Fluoriittilinssielementit vähentävät väriaberraatiota. Viisi UD (ultra-low dispersion) -linssielementtiä takaavat suuren kontrastin ja värien luonnollisen toiston koko zoomausalueella.

  Taustan pehmennys

  Pyöreä himmenninaukko pehmentää epäterävät alueet kauniisti ja tasaisesti. Etualan kohteet erottuvat hyvin pehmennettyä taustaa vasten.

  Ultraäänitarkennus

  Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman edestakaisin hakua. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.