Aurelia Ambera II Isomatrix

Alkaen 2 180,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Uusi Ambera II isomatrix on kaiutin, jossa ajaton muoto ja valloittava ääni muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa kuuntelijalleen iloisia hetkiä musiikin parissa vuosiksi eteenpäin.

Ambera II isomatrix on siro, mallistomme pienin lattiakaiutin. Kaiuttimen muotoilu noudattaa tunnusomaista Aurelian linjakkuutta, joka sopii erityisesti skandinaaviseen sisustustyyliin.

Uusitussa Amberassa käytetään samaa paranneltua DDC isomatrix -bassoelementtiä kuin Magenta II isomatrixissa, mutta kaksin kappalein. Tuloksena on dynaaminen ja ulottuva, mutta samalla herkkä sointi, joka lumoaa kokeneenkin kuuntelijan. Amberan sointi ei latistu tai puuroudu voimakkaillakaan äänenvoimakkuuksilla. Amberan ilmava ja tarkka ääni loistaa kevyemmissä musiikkigenreissä kuten klassinen ja jazz, mutta ei kaihda rokimpaakaan menoa.

Diskantissa käytettävän toisen sukupolven ECW-aallonohjaimen ja kahden bassoelementin muodostama saumaton yhteistyö lisää kaiuttimen pystysuuntaista suuntaavuutta tärkeällä keskialueella. Haitalliset lattiaheijastukset pysyvät minimissä, mikä auttaa pitämään äänen puhtaana, elävänä ja miellyttävänä. Ambera II isomatrixin kolmiulotteiseen äänikuvaan sukeltaminen on nautinto kaikille musiikin ystäville.

TEKNISET TIEDOT

Toimintaperiaate

2-tie refleksi

Kaiutinelementit

2x 5,25” DDC isomatrix basso

1x 1” titaani, ECW aallonohjain

Jakotaajuus

1800 Hz

Impedanssi

8 ohmia

Herkkyys dB/W/m

88 dB

Taajuusvaste

38- 20 000 hz

Tehosuositus

20 – 200 W

Mitat K x S x L / Paino

1025 x 215 x 146 mm / 14 kg

Tuotteen väri

Musta, Valkoinen

Tässä tuotteessa on 2 vuoden valmistajan takuu ostopäivästä lähtien.