Audio Pro Addon Six aktiivikaiuttimet

OHOH! Tuote on jo löytänyt uuden omistajan eikä enää saatavilla! Ei hätää, löydät samankaltaisia tuotteita isosta valikoimastamme.

Testatut, täysin toimivat, 1 kk takuu.

Hinta parille.

Mukana johdot ja kaukosäädin.

Audio Pro Addon Six on pienikokoinen, mutta erittäin tehokas monikäyttökaiutinpari, joka täyttää helposti isommankin huoneen hyvällä dynamiikalla ja tehokkaalla bassolla. Addon Six- aktiivikaiuttimet saa myös helposti langattomiksi! Addon Six on pienikokoinen, mutta erittäin tehokas monikäyttökaiutinpari, joka täyttää helposti isommankin huoneen hyvällä dynamiikalla ja tehokkaalla bassolla.

110W:n digitaalivahvistimella Addon Six :stä riittää sekä poweria että hienostuneisuutta taltuttamaan vaatimammankin hifi-harrastajan. Pienen kokonsa ja kauniin ja modernin muotoilunsa vuoksi se sulautuu vaivattomasti osaksi sisustusta.

Kuuloke- /Optisen-/ RCA-liitännän kautta mikä tahansa kodin musiikkilaite on helposti yhdistettävissä ilman normaalisti väliin tulevaa viritinvahvistinta. Voit kytkeä kolme äänilähdetta samanaikaisesti,ja vaihtaa lähdettä käyttöä helpottavalla kaukosäätimellä.

Pienikokoinen, mutta erittäin tehokas monikäyttökaiutinpari, joka täyttää helposti isommankin huoneen hyvällä dynamiikalla ja tehokkaalla bassotoistolla. Päivitettävissä helposti langattomiksi WF-100 donglepaketilla.
TyyppiKaiuttimet
Leveys (cm)15
Korkeus (cm)22
Syvyys (cm)19.5
Paino (kg)3

 

Tuotteen Kunto

Tuotemerkki

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.