Audio Pro Addon C-Sub langaton subwoofer (musta) outlet

399,00 

Saatavuus: Tuote on varastossa.

Testattu, täysin toimiva, 12 kk takuu.

Sisältää ALV 24%.

Langaton Audio Pro Addon C-Sub -subwoofer täydentää Addonin C-sarjan aktiivikaiuttimia jykevällä bassoäänellä. 6,5-tuumaista bassoelementtiä tukee kaksi passiivikaiutinta. Kaiuttimen voi liittää johdon välityksellä myös muihin äänijärjestelmiin.

Langaton wi-fi subwoofer – pieni koko, mahtava ääni – helppo sijoittaa – voidaan kytkeä myös kaapelilla Audio Pro Addon C-Sub on pieni, mutta tehokas subwoofer. Se sopii täydellisesti Addon-sarjan kaiuttimien kaveriksi, mutta voit liittää sen myös mihin tahansa laitteeseen, jossa on SUB OUT-liitäntä. Subwoofer voidaan kytkeä langattomasti muihin Audio Pro wifi-kaiuttimiin. Täydennä Addon C-Sub subwooferilla esimerkiksi aktiivikaiuttimen, stereoiden tai vaikka kotiteatterin ääntä. Siistin ulkokuorensa vuoksi se sulautuu vaivattomasti melkein jokaisen kodin sisutukseen. Pienestä laatikosta mahtavat bassot.

  • 6,5″ elementti, 200 W RMS-lähtö
  • WiFi- ja RCA-yhteydet
  • Täydentää Addon C-sarjan kaiuttimia

 

Tuotemerkki

Tuotteen Kunto

Tuotteen Tila

Tässä tuotteessa on 1 kuukauden toimivuustakuu ostopäivästä lähtien.

TV-Audio.fi Nordic tarjoaa laitteilleen yhden kuukauden toimivuustakuun. Toimivuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden vaihtaa toimivuustakuun aikana laitteen toiseen vian ilmetessä.
Lisätietoa osoitteesta www.tv-audio.fi/yritys/sopimusehdot.