Myymälämme on suljettu. Verkkokauppa toimii normaalisti.
Asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on meille tärkeintä, siksi myymälämme on suljettu 16.03.20 alkaen toistaiseksi koronaviruksen (COVID-19) tartunnan leviämisen ehkäisemiseksi. Verkkokauppa toimii ja verkkokauppaamme tilaukset toimitetaan normaalisti postitse. Nouto myymälästä onnistuu ajanvarauksella. Jos haluat noutaa tuotteen myymälästä, ilmoita sinulle sopiva ajankohta erikseen tilauksen "LISÄTIEDOT" kentässä.
Selaa
Käytetyn viihde-elektroniikan verkkokauppa.
TV-Audio.fi on käytetyn viihde-elektroniikan verkkokauppa. Laajasta valikoimastamme löydät käytettyjä televisioita, kaiuttimia, tietokoneita, kameroita, vahvistimia ja paljon muuta. Hankkiessa käytetyn laitteen, säästät rahaa sekä luontoa. Meiltä ostaminen on turvallista. Myymme vain itse huolellisesti testaamiamme laitteita ja annamme niille täyden toimintatakuun. Postituksen toimitusaika 4-7 arkipäivää. Osa tuotteista ilman postituskulujua.
Selaa
Previous
Next

Uusimmat

Viimeksi saapuneet tuotteet.
Tutustu tässä viimeiseksi lisättyihin tuotteisiin ja nappaa ne, ennen kun joku muu ehtii!

Tarjouksessa

Selaa TV-Audio.fi jatkuvasti päivittyviä tarjoustuotteita. Mahdollisuus saada kotiin käytettyjä televisioita, HI-FI laitteita, kotiteatterijärjestelmiä vieläkin edullisempaan hintaan.